Inspirerende Top 100-ondernemers: 'Wim van der Leegte heeft lef in z'n donder

Inspirerende Top 100-ondernemers: 'Wim van der Leegte heeft lef in z'n donder

Wie inspireert de ondernemers van de Misset Horeca Grootste Bedrijven Top 100. Ze behoren zelf uiteraard tot de top van het Nederlandse ondernemerslandschap. Maar ook zij hebben zo hun voorbeelden.

Paul Rinkens, ondermeer eigenaar van Qbic Hotels en voorzitter van MVV, krijgt lof toegezwaaid van Chris Lindeboom van de Chagall Group. ‘Paul blijft doorgaan met ontwikkelen het houdt zich daarnaast vast aan zijn eigen visie.’

Een andere ondernemende voetbalvoorzitter, Jan Smit, van De Bonte Wever in Assen en voorzitter van Heracles Almelo, noemt en roemt Wim van der Leegte: ‘Een ondernemer die stap voor stap groeit, maar die wel durft te ondernemen. Als je in deze tijd een bedrijf als NedCar overneemt en in Nederland auto’s gaat produceren, vind ik dat je lef in je donder hebt’. Ook Caro van Eekelen, Accor, vindt de rol die VDL heeft gespeeld bij de redding van Nedcar ‘bewonderingswaardig. ‘En het is ook op een slimme manier gedaan’, voegt Bas Tolmeijer van Appollo Hotels & Resorts daar aan toe.