Landal komt gedupeerde gasten Hof van Saksen tegemoet

Landal komt gedupeerde gasten Hof van Saksen tegemoet

Landal GreenParks nodigt gedupeerde gasten van Hof van Saksen in Drenthe uit voor een gratis verblijf op het resort. Het gaat om gasten die door het faillissement van Hof van Saksen hun geld zijn kwijtgeraakt. Vandaag krijgen ze een brief van Landal waarin een aanbod staat om gratis te verblijven op het resort.

Het gaat om zo’n 350 gezinnen die hadden geboekt bij Hof van Saksen voor een verblijf na 4 september, de datum waarop het resort failliet ging en de deuren sloot. Die mensen krijgen vandaag een aanbod van Landal om in de periode van november tot en met januari een gratis weekend of midweek te verblijven op het resort.

‘We hebben met deze mensen te doen. Ze hebben nooit gekregen waarvoor ze hebben betaald. Natuurlijk is het niet onze verantwoordelijkheid, maar Landal wil als nieuwe exploitant graag een gebaar maken. We hoeven niets te doen, maar mensen waren toch al snel tussen de 300 en 1.500 euro kwijt’, aldus Bas Hoogland van Landal.

Vandaag valt bij 350 huishoudens een brief van Landal op de deurmat, waarin ze worden uitgenodigd om gratis op het park te verblijven ergens in de periode tussen november en eind januari, met uitzonderling van de Kerstvakantie. De geschatte verkoopwaarde van de actie schat Landal op 1250.000 euro.

‘We hopen op een positieve flow via sociale media en een leuke recensie op Zoover, en dat ze eenmaal gaat eten in ons restaurant. Ik denk dat wel 90 procent van de uitgenodigden gebruik gaat maken van ons aanbod. Klantvriendelijkheid staat hoog in ons vaandel en dat willen we hiermee onderstrepen. Daarnaast hopen we snel weer het vertrouwen in het resort terug te winnen’, aldus Hoogland.

Landal GreenParks nam recent de exploitatie van Hof van Saksen over, nadat het resort begin september failliet werd verklaard. Vrijdag 11 oktober gaat het park weer open. Landal heeft bekend gemaakt dat het de komende periode gaat investeren in het resort.