Landal-top maakt zelf Hof van Saksen schoon

Landal-top maakt zelf Hof van Saksen schoon

Algemeen directeur Thomas Heerkens en commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks hebben deze week eigenhandig de handen uit de mouwen gestoken om schoonmaakklusjes te doen op hun nieuwe aanwinst, Hof van Saksen. Dat deden ze samen met een groep enthousiaste medewerkers.

De schoonmaakactie vormt voor Landal het startsein van de exploitatie van Hof van Saksen, het luxe vakantieresort in Drenthe dat onlangs failliet ging en waarvan de exploitatie in handen kwam van Landal.

Een groep van mensen uit de top van Landal, waaronder dus de directeur Heerkens en Hoogland, en een groep van medewerkers gingen met papierprikkers rond, harkten bladeren van het gras en gingen met de hoge druk reiniger aan de slag.

‘Vele handen maken licht werk’, zo laat Heerkens weten in een videoreportage van RTVDrenthe op YouTube. Voor veel medewerkers is het nog onduidelijk of ze kunnen blijven. Ondanks deze onzekerheid hielpen ze graag mee om Hof van Saksen klaar te stomen voor de herfstvakantie. Op 12 oktober wil Landal de eerste gasten ontvangen op Hof van Saksen.