Hof van Saksen heropent in herfstvakantie

Hof van Saksen heropent in herfstvakantie

Vakantieresort Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht heropent op vrijdag 12 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie in ons land. Landal GreenParks, dat eerder deze week bekend maakte de verhuur en exploitatie van het resort over te nemen, heeft hiertoe volgens eigen zeggen mede besloten na een stroom van enthousiaste reacties van gasten.

‘We zijn blij verrast door de vele positieve reacties op de overname. Duizenden belangstellenden hebben de nieuwe webpagina’s van Hof van Saksen al bekeken of gebeld met onze reserveringscentrale dat men wil boeken; dit kan vanaf vandaag’, aldus algemeen directeur Thomas Heerkens van Landal GreenParks.

Heerkens: ‘Operationeel hebben we met de diverse afdelingen gekeken wat de kortst mogelijke termijn is voor de herstart. Vanaf vandaag kunnen mensen weer reserveren en doen we velen een plezier door al in de herfstvakantie open te gaan’.

Bij de overname gaf Landal GreenParks aan dat er de komende periode een groot bedrag wordt geïnvesteerd in upgrade van luxe en service om het park nòg exclusiever te maken. Momenteel bekijkt Landal hoe het investeringsprogramma kan worden uitgevoerd.

Het exclusieve vakantieresort Hof van Saksen beschikt over circa 600 luxe, rietgedekte boerderijen, meerdere restaurants, een zwembad met wildwaterbaan en whirlpools en uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten. Het hoofdgebouw is ontworpen door architect Cor Kalfsbeek. Piet Boon verzorgde de aankleding.