Inschrijven Dutch Hotel Award alleen nog deze week

Inschrijven Dutch Hotel Award alleen nog deze week

De inschrijvingen voor de Dutch Hotel Award 2014 lopen binnen. Wilt u met uw managementteam ook kans maken op deze prachtige en waardevolle prijs? Wees er snel bij, inschrijven kan nog tot vrijdag 4 april.

Ook dit jaar gaat de jury van de Dutch Hotel Award weer op zoek naar het beste hotelmanagementteam van Nederland, het team dat op de meest creatieve en enthousiaste manier met het thema van dit jaar omgaat: 'futureproof door partnerships'.

Die jury bestaat net als andere jaren uit voorzitter Bas Tolmeijer van Trust Hospitality, Francesco Monaco – eveneens van Trust, hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca, Bart Meinen van Heineken, Jan van der Doelen van ING, Theo Spies van SBS Architecten en Sander Allegro van Hotelschool The Hague.

Drie ronden

De wedstrijd bestaat uit drie ronden. Bij inschrijving moet een uitgebreid formulier worden ingevuld, op basis waarvan de jury tien kandidaten aanwijst. Die worden in de tweede ronde nog eens extra onder de loep genomen: wat is hun motivatie? Wat heeft het team bereikt, hoe gaan ze om met het thema van dit jaar en hoe is dat onder woorden gebracht?

De helft van de kandidaten valt af, waarna de vijf halve finalisten zich aan de jury presenteren in een creatieve powerpitch van maximaal tien minuten. Na die halve finale blijven drie finalisten over die door de jury bezocht worden. Dan heeft het team twee uur de tijd de jury te overtuigen dat zij moet winnen.

Hotel Management Diner

De winnaar wordt uiteindelijk bekendgemaakt tijdens het Hotel Management Diner (HMD), een nieuw evenement van Misset Horeca. HMD is een netwerkdiner voor iedereen die een managementfunctie bekleedt bij een hotel in Nederland.

De avond staat in het teken van het ontmoeten van vakgenoten onder leiding van dagvoorzitter Tom van 't Hek. Gastsprekers en de uitreiking van de DHA completeren het programma. Ook zal een nieuwe award worden uitgereikt: De Misset Hotel Personality Award voor iemand die individueel positief is opgevallen. Dit kan een deelnemend managementteamlid zijn, maar ook heel iemand anders uit de hotellerie.

Het Hotel Management Diner vindt plaats op donderdag 26 juni in Crowne Plaza Promenade Hotel in Den Haag. Aanmelden kan hier.

Managementteams die een gooi willen doen naar de titel kunnen zich aanmelden via de site Dutchhotelaward.nl. Inschrijven kan tot en met vrijdag 4 april. Bekijk hieronder een video met finalisten van vorig jaar.

Tien winnaars DHA

2013: Pulitzer, Amsterdam
2012: Palace Hotel, Noordwijk
2011: Townhouse, Maastricht
2010: Papendal, Arnhem
2009: De Zon, Ommen
2008: Eden American, Amsterdam
2007: Château St. Gerlach, Valkenburg a/d Geul
2006: Des Indes, Den Haag
2005: Beaumont, Maastricht
2004: Delta Hotel, Vlaardingen