Tien nieuwe kamers en healthclub voor Sanadome

Tien nieuwe kamers en healthclub voor Sanadome

Scandic Sanadome in Nijmegen is sinds kort tien nieuwe superior hotelkamers en een health club rijker. De kamers zijn zonder bad. Met de sportschool breidt Sanadome haar aanbod uit met 'actieve ontspanning'.

Met de uitbreiding van het aantal kamers van 96 naar 106, hoopt Scandic Sanadome haar aanbod te verbreden. 'Met name richting de zakelijke gast willen we kamers aanbieden die onderscheidend zijn van onze 86 de luxe kamers', laat Pim de Vries, director of marketing & sales van het hotel, weten.
In de Misset Horeca Top 100 van grootste merken en bedrijven, staat Scandic Sanadome dit jaar op plaats 72. Directeur Joost den Bieman kondigde in de uitgave over de top 100 al de komst van de nieuwe kamers en de health club aan. Daarmee is een investering van 1,5 miljoen euro gemoeid.

Sjiek douchen

De tien nieuwe superiorkamers zijn eind vorige maand in gebruik genomen. Ze zijn uitgerust met airco, flatscreen en een extra grote badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel. 'Je kunt er sjiek douchen.' Vooral bij zakelijke gasten is er vraag naar een douche in plaats van een bad, meldt De Vries.

Sana Sport Health Club

Alle hotelgasten bij het Sanadome kunnen gebruiken maken van de spafaciliteiten en de onlangs geopende Sana Sport Health Club. De Vries omschrijft deze als een luxe fitness. Het gaat om een volledig gecertificeerde sportschool met begeleiding voor leden en hotelgasten. 'We boden al passieve ontspanning aan via onze thermen en nu bieden we faciliteiten voor actieve ontspanning aan. Dat past perfect in onze filosofie.'