Jan-Willem Grievink dagvoorzitter Foodservice Awards

Jan-Willem Grievink dagvoorzitter Foodservice Awards

Jan-Willem Grievink, directeur van Foodservice Instituut Nederland (FSIN), is op 1 december 2014 in Noordwijk dagvoorzitter bij de Foodservice Awards. Thema van de avond is 'Uitdagingen in de foodservice'.

De directeur van FSIN zal samen met hoofdredacteur Martine Zuil van Misset Horeca en redacteur Bianca Roemaat de avond presenteren. Een panel, bestaande uit een grossier, leverancier en horeca-outlet, gaat een discussie voeren over het thema van de avond aan de hand van stellingen. Die sluiten aan bij trends in de markt. Zoals blurring (vervagen van grenzen tussen retail, speciaalzaak en horeca), de opkomst van kleine leveranciers, de opmars van buitenlandse fast casual formules, de invloed van citymarketeers op de horeca en out of the box-denken in de horeca.

Tafelvoorzitters

Verder zullen de aanwezige gasten onder leiding van tafelvoorzitters aan tafel verder praten over stellingen die aansluiten bij de eerder genoemde thema's. Verschillende topmanagers uit de horeca zoals Ad Schaap (Berenholding), Bart van den Nieuwenhof (La Place), Bernard Lensink (Landgoed Duin & Kruidberg), Jan Geenemans (Gauchos), Iwan Groothuis (Exploitatiemaatschappij De Krim Texel), Paul Vermaat (Vermaat Groep) en Stephan Stokkermans (Huis ter Duin) voeren als tafelvoorzitter de discussie aan.

Veertien awards

Naast discussie zal Noma-oprichter Claus Meyer uit Denemarken key note speaker zijn. De brigade van Grandhotel Huis ter Duin in Noordwijk onder leiding van executive chef Walter Rietbergen serveert een viergangendiner. Verder worden er veertien awards uitgereikt. Nieuw dit jaar zijn de Challenger of the Year-award voor een kleine speler in de foodservice en de maatschappelijk verantwoord ondernemen-Foodservice Award.

Samenwerking

Misset Horeca organiseert dit evenement in samenwerking met Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en EFMI Business School. Doel is het in kaart brengen van de onderlinge samenwerking tussen drie spelers in de keten: horeca-outlets, grossiers en leveranciers. Wilt u bij de uitreiking van de Foodservice Awards op 1 december zijn? Stuur uw verzoek naar: foodserviceawards@reedbusiness.nl