Prinsen start nieuw concept in plaats van Stenen Tafel en Olliemölle

Prinsen start nieuw concept in plaats van Stenen Tafel en Olliemölle

Raymond Prinsen sluit nu definitief zijn bedrijven De Stenen Tafel en De Olliemölle. Op de locatie van het voormalig sterrestaurant opent hij begin april Moulin Bistronomie.

De Stenen Tafel was al stilzwijgend gesloten voor a la carte en alleen op afspraak voor groepen beschikbaar. Het succes van bistro De Olliemölle vroeg alle aandacht van het team.

'We gaan hele brute dingen doen', zegt Prinsen over de verhuizing. Want zo ziet hij het: het hele team en de bistro verhuizen naar de locatie waar voorheen De Stenen Tafel zat. En daar start in april de zaak weer onder een nieuwe naam: Moulin Bistronomie.

Eind 2013 nog zei Prinsen nog dat hij collega's als Ron Blaauw en Hans van Wolde goed begreep toen zij hun concept aanpasten. Wel wilde hij zelf met De Stenen Tafel graag weer een Michelinster verdienen (hij sloot het restaurant in 2011 en heropende in 2012) en verhoogde zelfs het aantal serviezen in de week om aan de criteria van de gids te voldoen. Vorig jaar verloor De Olliemölle haar Bib Gourmand.