Bavaria komt met restaurant zonder keuken

Bavaria komt met restaurant zonder keuken

Bavaria start in februari een restaurant zonder keuken. De maaltijden worden aangeleverd via een scooter-straat die door het restaurant loopt. Vier gasten aan dezelfde tafel kunnen zo tegelijkertijd een Italiaanse, Japanse, Thaise en Turkse maaltijd bestellen.

Het 'Restaurant zonder keuken' van Bavaria is een tijdelijke locatie en is van 13 tot en met 16 februari te vinden op de Kop van Java in Amsterdam. Bavaria zet dit tijdelijke restaurant op in samenwerking met Thuisbezorgd.nl.

Gasten kunnen hun menu samenstellen op basis van de best gewaardeerde Thuisbezorgd-restaurants. 'Met dit ludieke initiatief wordt het voor het eerst mogelijk om tegelijkertijd te genieten van bijvoorbeeld de Italiaanse, Japanse, Turkse of Thaise keuken. Via de scooterlane die door het restaurant loopt rijden bezorgscooters af en aan om de gasten tegelijkertijd van ieders favoriete maaltijd te voorzien.

Woordvoerster Inge van der Heijden benadrukt dat de actie ludiek bedoeld is. 'We hebben verrassende combinaties die leuk zijn zoals de reclames met Hugh Hefner en Charlie Sheen. We proberen iets een kwartslag te draaien. Maar natuurlijk is het wel een restaurant waar je een Bavaria kan nuttigen.'