Inschrijven Koffie Top 100 kan nog tot 1 april

Inschrijven Koffie Top 100 kan nog tot 1 april

De aanmeldingen voor de Misset Koffie Top 100 2014 stromen binnen. Als u ook wil meedingen naar een plek in die lijst, moet u uiterlijk op 1 april zijn aangemeld door uw brander. Bent u niet verbonden aan een brander? Schrijf u dan zelf in!

Inschrijven voor de Koffie Top 100 kan nog tot en met 1 april. Let op: ook als uw bedrijf vorig jaar in de Top 100 stond, moet u opnieuw worden aangemeld.

Wilt u meedoen voor een plek in de Top 100? Schenkt uw bedrijf de beste koffie van de stad, of zelfs van het land? Geef bij uw brander aan dat u ingeschreven wil worden! Neemt u niet bij een Nederlandse brander af? Meldt u dan zelf aan via deze link.

Net als vorig jaar gaat Misset Horeca op zoek naar het beste koffieserverende bedrijf en de opvolger van The Village Coffee & Music in Utrecht. Daarnaast maakt elk ingeschreven bedrijf kans op de publieksprijs, en zijn er dit jaar twee nieuwe awards: de Mooiste Koffiezaak en de Parel van het Jaar, een medewerker van een Top 100 bedrijf die er positief uitspringt.

Meer informatie en inschrijven