Bart Hoffman

Senior redacteur Misset Horeca

Schrijft voornamelijk over restaurants, chefs en creatieve ondernemers. Tips zijn altijd welkom.

René en Marja Brienen

Einde van een tijdperk: Brienen aan de Maas* houdt bijna op te bestaan

Het befaamde restaurant Brienen aan de Maas* in het Limburgse Well houdt binnenkort op te bestaan. Chef René Brienen en zijn echtgenote Marja sluiten...

Frans Knaapen (bron: De Swaen/familie Knaapen)

Horecaondernemer Frans Knaapen (De Swaen en De Lindehof) overleden

Horeca-ondernemer Frans Knaapen is op 65-jarige leeftijd overleden. In 1995 opende hij toprestaurant De Lindehof in Nuenen, waarna hij als eigenaar...

De gidspresentatie van Gault&Millau in 2023

Gault&Millau kijkt uit naar 100Chefs en heeft datum voor gidslancering in 2025

Het duurt nog even, maar de datum van de Gault&Millau-uitreiking 2025 is bekend. Op maandag 10 februari wordt de gids gepresenteerd: wederom in...

Foto ter illustratie, bij de sluitingen in de horeca in de maand augustus

Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in augustus

Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert...

Ron Blaauw stopt in hartje Amsterdam en wil nu naar locatie met topterras

Ron Blaauw stopt in hartje Amsterdam en wil nu naar locatie met topterras

Ron Blaauw gaat niet door met zijn vestiging Ron Gastrobar Oriental Downtown in de Kerkstraat in Amsterdam. De chef en ondernemer wilde de zaak in...

Gastvrij Rotterdam (foto: Charles Batenburg)

Gastvrij Rotterdam staat voor de deur: lezers Misset Horeca registreren zich gratis

Gastvrij Rotterdam kijkt uit naar alweer de elfde editie van de beurs voor het hoog- en middensegment. Vanaf 23 tot en met 25 september zal Ahoy...

Ron Steenkuijl, bestuursvoorzitter RefugeeWork.

Ruim 5000 statushouders willen een baan: 'Er liggen kansen voor de horeca'

Op het platform RefugeeWork kunnen Nederlandse werkgevers in contact komen met werkzoekende vluchtelingen. Ruim vijfduizend statushouders die op zoek...

Gilbert von Berg in zijn restaurant Studio* in Maastricht (foto: Guy Houben)

Wat voor impact heeft een ster anno nu? Studio in Maastricht kwam erachter

Restaurant Studio* in Maastricht was ruim een jaar open toen het in 2023 zijn eerste Michelinster ontving. Maar wat voor impact heeft die...

In de Michelin-app kunnen gasten nu reviews achterlaten voor de inspecteurs

In de Michelin-app kunnen gasten nu reviews achterlaten voor de inspecteurs

Gebruikers van de Michelin-app, die feitelijk de rode gids heeft vervangen, kunnen vanaf nu ook reviews en opmerkingen achterlaten voor het...

Hans van Wolde

Hans van Wolde ziet hotel, brasserie en rooftop-bar nu echt dichtbij komen

Na jaren van plannen, schetsen en investeren is Hans van Wolde nu echt dichtbij de bouw van hotel Brut-en-Suite en brasserie Roux in Reijmerstok....