Willy Joosten

Redacteur Misset Horeca

Als redacteur bij Misset Horeca focus ik op het schrijven en coördineren van artikelen over interieur en design in de horeca. Mijn passie ligt bij het ontdekken van nieuwe horecazaken, restylings en terrasontwerpen. Ik volg trends en deel graag inspiratie en tips.

Binnenkijken bij Roompot luxueus adult-only retreat Marber

Binnenkijken bij Roompot luxueus adult-only retreat Marber

In het hart van de Veluwe, omringd door weelderige natuur, ligt het nieuwe exclusieve mini-resort Marber Veluwe. Deze unieke locatie biedt de...

Tips en inspiratie Mobiele Horecatraining: kijkje in de keuken bij horecaondernemers

Tips en inspiratie Mobiele Horecatraining: kijkje in de keuken bij horecaondernemers

Een bus vol met horecaondernemers toerde door Midden Nederland voor de Mobiele Horecatraining. In twee dagen werden 12 bedrijven bezocht. Elk bedrijf...

De nieuwe terras- en zomerdranken: van bieren,  premix mocktails tot fris en sap

De nieuwe terras- en zomerdranken: van bieren, premix mocktails tot fris en sap

Na een tegenvallende voorzomer kijken ondernemers én gasten uit naar een seizoen vol zonnig terrasweer. De horeca staat klaar om gasten te verwennen...

Twee nieuwe vestigingen poké bowls-keten Hawaiian in Amsterdam

Twee nieuwe vestigingen poké bowls-keten Hawaiian in Amsterdam

Na het veroveren van België, maakt de poké bowls-keten Hawaiian nu ook een snelle opmars in Nederland door te openen in Amsterdam. Hawaiian opent op...

Foto: Lars Verkroost

Mobiele Horecatraining: Lessen van Wes Schreutelkamp van Rum Club en Streetfood Club

De 28e editie van De Mobiele Horecatraining, georganiseerd door Lenting en Partners, reisde dit jaar door Midden-Nederland. 35 horecaondernemers...

Negen recepten van zomercocktails voor op het horecaterras

Negen recepten van zomercocktails voor op het horecaterras

Eindelijk lijkt het mooie weer in aantocht te zijn en stromen de terrassen weer vol. Reden genoeg om alvast de zomer in te luiden met een paar frisse...

Binnenkijken bij Fam. Goudvisch Leo van de 3WO Groep en Joost Lebesque

Binnenkijken bij Fam. Goudvisch Leo van de 3WO Groep en Joost Lebesque

Fam. Goudvisch Leo in Amsterdam Oost is het nieuwste en zesde lid van de Fam. Goudvisch van de 3WO Horeca Groep. Net als de andere vijf locaties van...

De missie van plant-based restaurant Mama Gaia in Haarlem is duurzaam omgaan met de aarde en dat vind je terug in het plantaardig eten en het interieur. Refurbished meubilair en gerecylede materialen sieren de zaak, zoals de bar die bestaat uit op elkaar gedrukte aarde. Foto: Cindy van Rees

8 tips voor een duurzaam horecainterieur

Bij iedere vernieuwing van je horecainterieur heb je materialen nodig, verbruik je energie en creëer je afval. Dit is onvermijdelijk. Toch zijn er...

Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten

Onderzoek: Bijna helft horecapersoneel ervaart negatieve werksfeer door klagende gasten

Meer dan vier op de tien horecamedewerkers (44 procent) ervaren regelmatig een negatieve sfeer op hun werkplek door klagende gasten. Uit recent...

Gespot: Champagneknop 'brengt' bubbels aan tafel bij The Siren in Amsterdam

Gespot: Champagneknop 'brengt' bubbels aan tafel bij The Siren in Amsterdam

Bij The Siren op het Rokin in Amsterdam worden gasten op een unieke manier in de watten gelegd. Mede-eigenaar Mike Poppes haalde inspiratie uit...