
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Bij de indeling van je terras denk je natuurlijk na over het aantal stoelen. Je wilt dat natuurlijk zo optimaal mogelijk neerzetten. Maar hoeveel...
Bier bewaren bij kamertemperatuur of juist gekoeld? Het is uiteraard behoorlijk afhankelijk van het type bier. Stouts doen het goed bij...
Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.
40 Tilburgse ondernemers zijn samen eigenaar van café de Snor, ‘een toffe borreltent’ die in januari dit jaar is geopend aan de Korte Heuvel in...
Dit terras was 2 jaar geleden nog een kale vlakte, maar een jaar na opening werd het al verkozen tot beste terras van Friesland in de Terras Top 100....
Melief Bender aan de Oude Binnenweg in Rotterdam, met een geschiedenis die teruggaat tot 1876, is heropend na een verbouwing van 14 maanden....
Over een maand barst het carnaval los in verschillende regio's in Nederland. De horeca verandert in die dagen in een plek met verklede, en hossende...
Gin Mare komt met een cocktailrecept voor de feestdagen: een warme punch met een vleugje speculaas en tijm.
Hachi is een nieuwe late night cocktailbar in de Amsterdamse Pijp. ‘Luxe cocktails, het spin & win-spel en funky interieur zorgen voor een nieuwe...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Café Boëms Jeu is al bijna 111 jaar een begrip in het Limburgse dorp America. De stamkroeg van de band Rowwen Hèze en ook de vaste stek voor veel...
De coronamaatregelen verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor 2022 naar verwachting voor horecaondernemers een beter jaar gaat worden. Het...