
Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024
Hij werd tweede tijdens het NK Lekkerste Broodje 2023 en daar baalde hij een klein beetje van. Bas Diks van Diks Authentiek Culinair geeft echter...

Smaakmakers om de authentieke Italiaanse ervaring naar elke tafel te...
We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten
Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'
Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...

Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek
Medio juli openen Roeland de Ridder en Sylvia de Ridder-Van der Valk hun restaurant in Jachtslot Mookerheide. Het eerste deel van het jachtslot wordt...

Branche-organisaties catering gaan samenwerken
De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...

The Greanery dining experience keert terug
Tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het Transformatorhuis in Amsterdam. Dit historische pand op het Westergasterrein is het decor van...

Lokaal.nl, nieuwe bedrijfscateraar met een verhaal
Lunchen met brood van de lokale bakker, belegd met kaas van de maker iets verderop. Het is de basis van het nieuwe cateringconcept Lokaal.nl dat...

Lege agenda, wel hoop bij foodtruck-cateraar Mister Makan
Wat een topseizoen zou worden werd een rampjaar. Liefst 150 festivals stonden er alleen al dit voorjaar in de agenda bij de Amsterdamse...

Cateraar Bas Romein schrijft coronafrustratie van zich af
Een paar weken maar dacht hij ermee door te gaan. Inmiddels schreef Bas Romein al bijna 200 blogs. Na de lockdown half maart, iedere dag eentje. Over...

Campagne #samenlunchen moet leven brengen in bedrijfsrestaurant
Half oktober zal onder de noemer #Samenlunchen een landelijke campagne van start gaan die werkend Nederland moet motiveren weer te gaan lunchen in...