• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Medewerkers aan het werk

Collectie bijgewerkt op 07-12-2023

Verschillende aspecten spelen een rol als het gaat om medewerkers die aan het werk zijn. In deze collectie staan tips & tricks voor horecaondernemers als het gaat om het behouden en opleiden van medewerkers, samenwerken, inroosteren en ziekte. Ook delen ondernemers hun praktijkvoorbeelden.

Algemeen

  1. Werken met hitte: zo hou je het hoofd koel
  2. Welke werkschoenen draag je in de horeca?
  3. 11 tips als je bezoek krijgt van de arbeidsinspectie
  4. Hoe gebruik ik als ondernemer de werkkostenregeling?

Behouden

  1. Het check-in gesprek: meer inzicht in werkbeleving werknemers
  2. Zo houd je medewerkers tevreden voor langere tijd
  3. Medewerkers behouden: biedt een ervaring en start al vóór ze beginnen
  4. Personeel mede-eigenaar maken: zo kun je het aanpakken
  5. Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek goed aan
  6. De uitdaging van de millennial: tips om ze aan te trekken en te behouden

Ziekte

  1. Zo voer je een verzuimgesprek met een medewerker die vaak ziek is
  2. 7 tips om verzuim in de horeca te voorkomen

Roosters

  1. Helft horecaondernemers zette dit jaar zzp'ers in, maar wil dat eigenlijk helemaal niet: 'duur en niet loyaal'
  2. Rooster maken: hoe plan je medewerkers optimaal in?
  3. Deze tools kunnen helpen om de personeelsplanning rond te krijgen
  4. Wat verandert er aan het inroosteren van medewerkers in de nieuwe cao?

Opleiden

  1. Vier concrete tips om jong personeel snel wegwijs te maken in je horecazaak
  2. Digitaal trainen van horecapersoneel bereik de TikTokgeneratie met beeld
  3. 10 tips voor het opleiden en trainen van personeel
  4. Zo werk je nieuwe terrasmedewerkers het beste in
  5. De belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers
  6. Storytelling: zo leer je horecamedewerkers een goed verhaal aan de gast te vertellen
  7. Diploma Sociale Hygiëne: alles wat je moet weten
  8. Oude registratie diploma Sociale Hygiëne vervalt: zo verleng je je registratie
  9. 18 adviezen voor medewerkers: zo bied je een positieve terraservaring
  10. Om- en bijscholing één van de oplossingen voor het personeelstekort

Samenwerken

  1. 10 tips voor het motiveren van horecapersoneel
  2. Hoe bouw je een goed team van horecamedewerkers?
  3. Goed samenwerken als team: benut persoonlijke eigenschappen via DISC
  4. 10 tips om een goede teamleider horeca te worden
  5. Pesten op de werkvloer: zo duur kan het uitpakken
  6. Zo motiveer je horecamedewerkers tot 23 jaar
  7. Zelfsturend team in de horeca: zo werkt het

Ondernemers over hun personeelsbeleid

  1. Tips van het Beste Leerbedrijf Horeca: Leerlingen leveren ons ook veel op
  2. The Nacho bar: 6 medewerkers voor 120 couverts

Mis je een artikel?

Tip de redactie
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen