Lseven Boxtel
Misset Horeca 10 2024
In deze editie blikken we vooruit op de bekendmaking van de Michelinsterren. Waar gaan ze vallen? En hoe is het om opeens een ster te hebben? Ook...
In deze editie blikken we vooruit op de bekendmaking van de Michelinsterren. Waar gaan ze vallen? En hoe is het om opeens een ster te hebben? Ook...
Horecaondernemers passen hun zaak geregeld aan. Het concept, interieur of de keuken moet gewijzigd worden omdat de markt daarom vraagt. In deze...
Misset Horeca 7 staat helemaal in het teken van de Terras Top 100 2024. De 100 bedrijven in de lijst worden beschreven, in volgorde gezet en geplot...
In deze editie veel aandacht voor het terras. Marcel Westerveld verklaart het succes van zijn terras. Vertrekkend hoofdinspecteur van Michelin,...
In deze editie blikken we met ondernemers vooruit op het EK Voetbal. In een interview met Sharon en Lennart van Gastel vertellen zij over de...
In deze editie schitteren ondernemers met inspirerende verhalen. René Bogaart opende Chez Lou Lou, een nieuw fine dining-restaurant. Roland Hogenelst...
Deze editie van 2024 staat vooral in het teken van duurzaamheid. Ariane van Mancius vertelt over haar ervaringen met true pricing in de horeca....
Deze editie van 2024 staat vooral in het teken van het terrasseizoen. Wat zijn de trends in terrasmeubilair en aankleding? We nemen een kijkje op het...
In deze eerste editie van 2024 kijken we vooruit naar de trends van dit jaar op drie gebieden: horecainterieur, technologie en food. Verder laten we...
In deze laatste editie van 2023 kijken we vooruit naar de Horecava en naar de wetswijzigingen voor de horeca in 2024. We nemen een kijkje in de...