
De kleinste snackbar van Emmen heet weer De Vlaamse Hap. Het was jarenlang een begrip, tot het in 2020 werd verkocht en de nieuwe eigenaar de naam en...
De kleinste snackbar van Emmen heet weer De Vlaamse Hap. Het was jarenlang een begrip, tot het in 2020 werd verkocht en de nieuwe eigenaar de naam en...
De kapsalon bestaat twintig jaar. Volgens de verhalen werd deze in 2003 min of meer toevallig geïntroduceerd, nadat een kapper bij shoarmazaak El...
Albert van Beek van Manneken Pis heeft te maken met een flinke verhoging van de huur in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Sinds het...
Ze leerden elkaar kennen in tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns. Zij werkte er als gastvrouw, hij als chef de partie. ‘We gingen er iedere dag voor...
Voor Chef’s Harvest telen boeren de beste aardappelen om de ondernemer en zijn gasten de meest smaakvolle frites te serveren.
Frietmaker Lamb Weston heeft in samenwerking met Sergio Herman Frites Atelier-Frites gelanceerd. Het aardappelproduct is voor chefs en restaurants...
De prijs van friet in de cafetaria ligt soms lager dan een cappuccino of een flesje frisdrank in andere horecazaken. Klopt dat wel? Friet is de basis...
Natura is leverancier van frituuroliën en haalt daarnaast de gebruikte frituurolie weer op. Dit wordt gegarandeerd gerecycled tot duurzame...
Twee bedrijven die geld verdienen met het ophalen en recyclen van gebruikt frituurvet hebben een boete van in totaal €4 miljoen gekregen wegens...
Frituurolie is een belangrijke kostenpost voor cafetaria’s. Filteren is cruciaal om de kwaliteit van je olie op peil te houden en de levensduur te...
Crisis of geen crisis, bezorgen of afhalen, friet blijft product nummer één in de cafetaria. Maar de ontwikkelingen zetten door, denk aan de opmars...
Op zoek naar friet met topping waarmee je je gasten écht kunt verrassen? Hieronder 5 recepten ter inspiratie.
Friet in restaurants: het prijkt als populair bijgerecht op nagenoeg alle menukaarten. Maar welke friet, frituur en olie kies je? En waarom? Misset...
Loaded fries zijn populair, maar hoe bepaal je het juiste assortiment toppings? Welke varianten zijn onmisbaar? Is het zaak om regelmatig een nieuwe...