
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
Unilever Food Solutions heeft een Future Menu Trends rapport uitgebracht. Het is ontwikkeld in samenwerking met 1600 chefs uit 21 landen. Er worden 8...
In aanloop naar de Independent Hotel Show Amsterdam op 14 en 15 maart, ging trend-forecaster Vincent van Dijk langs verschillende nieuwe hotels in...
Welke stoelen, stijlen en stoffen zijn de trend voor 2023? Misset Horeca sprak op de Horecava met drie interieur & designexperts. Hier de nieuwste...
Misset Horeca maakte een rondje langs de servies-stands op de Horecava 2023 op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in servies en tafelaankleding. 11...
Van schoonmaakrobots tot luxe ontbijt en van een vrijstaand bad tot een all day concept in de lobby: Misset Horeca verzamelde 11 trends die we zien...
TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 - wie het kleine niet eert..., met daarin 5 trends die van invloed zijn op de horeca. De trends zijn relevant...
Ze zijn jong, hebben een enorme drive, een grote dossierkennis en durven te verrassen met onbekende wijnen. De nieuwe lichting sommeliers is...
Grote stukken vlees blijven populair op de barbecue. Ook de belangstelling voor bijzondere, exclusieve delen verder neemt toe. Daarbij gaat het om...
Welke nieuwe producten zijn er op de markt voor de horeca? Misset Horeca maakt iedere beursdag een rondje over de Horecava in de Rai in Amsterdam en...