Interieur

Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen als het gaat over het interieur. Met tipverhalen, best practices en fotoreportages vind je er alles voor het inrichten van een keuken en zaak. Van interieurontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.

Horeca met verdiepingen: hoe krijg je de gast naar boven? Tips & tricks

Horeca met verdiepingen: hoe krijg je de gast naar boven? Tips & tricks

Binnenkijken bij Lolo Blu in Delft: Een restobar met een eigenzinnige stijl

Binnenkijken bij Lolo Blu in Delft: Een restobar met een eigenzinnige stijl

Lolo Blu is een nieuw shared dining-concept aan de Markt in Delft dat opvalt door originaliteit. 'De zaak kenmerkt zich door de speelse en eigenzinnige details in het interieur, gecombineerd met gerechten uit zowel de Mediterrane als de Aziatische keuken,' zegt mede-eigenaar Dirk Wijtman.

Binnenkijken De Blend in Utrecht van BN'ers Rijkaard en Van Basten

Binnenkijken De Blend in Utrecht van BN'ers Rijkaard en Van Basten

Bar brasserie De Blend in Utrecht is de zesde locatie van Utrechtse Horeca Groep, waarvan Frank Rijkaard, Marco van Basten en acteur Barry Atsma mede-eigenaar zijn. In deze nieuwe hotspot komen retro, industrieel en botanisch design samen, waarbij de bar de eyecatcher is.

Gespot op Ibiza: een glazen hotelkamer in de lobby waar gasten gratis mogen overnachten

Gespot op Ibiza: een glazen hotelkamer in de lobby waar gasten gratis mogen overnachten

In het midden van de lobby van het Paradiso Ibiza Art Hotel staat de Zero Suite. Het is een glazen hotelkamer waar het licht voortdurend brandt. Hotelmedewerkers en gasten kunnen zo dag en nacht in de kamer kijken. Gasten die de suite boeken hoeven niets te betalen.

Binnenkijken bij Hotel Rumour: 'Je kunt hier alles, behalve overnachten'

Binnenkijken bij Hotel Rumour: 'Je kunt hier alles, behalve overnachten'

In het gloednieuwe Hotel Rumour in Leiden kun je álles, behalve overnachten. 'Ik vind het grappig dat de naam verwarrend is. Dat betekent dat mensen het erover hebben en er rumoer ontstaat', aldus Riad Farhat, bedenker en mede-eigenaar van 3WO, en sinds kort ook van De Horeca Groep, waar Hotel Rumour onder valt. 'Het is een laagdrempelig all-day horecaconcept waar mensen met een modale portemonnee kunnen genieten van een high-end interieur.'

Meer Inspiratie voor Interieur

De voordelen van Misset Horeca

Praktische handvatten

Van prijsbepaling tot interieurideeën - wij bieden concrete tips voor de aantrekkelijkste zaak.

Antwoord op ondernemersvragen

Alles over vraagstukken als personeel, regelgeving, vergunningen en financiën.

Laat je inspireren

Horeca-ondernemers aan het woord en aansprekende voorbeelden uit de top van de branche.