Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Maaltijdbezorging

Alles over Maaltijdbezorging
Holy Moly Pizza haalt 55.000 euro op met crowdfunding

Holy Moly Pizza haalt 55.000 euro op met crowdfunding

Holy Moly Pizza bezorgt pizza's niet in een doos, maar met mobiele pizza-keukens. Om de groeiende vraag aan te kunnen, is ondernemer Ben van Duijn...

Foto-credits: Thijs Huizer

Verhage sluit zich aan bij Nederlandse Vereniging van...

Verhage Horeca Groep is toegetreden tot de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM). Met deze toetreding toont Verhage haar toewijding...

Junior Lugte, oprichter van The Kitchen Dojo

Shared dark kitchen-concept The Kitchen Dojo breidt uit naar Amsterdam

The Kitchen Dojo, een shared dark kitchen-formule die gedeelde keukenruimte voor productie, delivery en take-out verhuurt, breidt na de start in...

Uitgelicht

Meer uitgelicht
Foto: Studio38C

Starten met maaltijdbezorging: 13 vragen om te beantwoorden

Veel cafetaria's zijn tijdens de coronacrisis gestart met maaltijdbezorging. De verwachting is dat de bezorgmarkt ook na corona zal blijven...

Tips, trends en kennis

Meer artikelen zoals deze
Nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes

Nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes

De nieuwe regels voor plastic wegwerpbekers en -bakjes zijn sinds 1 juli 2023 van kracht. Onder­nemers moeten nu alternatieven aanbieden, die opnieuw...

Ryan Bahadoer

Ryan Bahadoer start nieuwe samenwerking: 'We bezorgen wagyu en frietje rendang'

Ryan Bahadoer, die eerder onder meer werkte bij sterrestaurant De Karpedonkse Hoeve, gaat een nieuwe samenwerking aan met het Eindhovense restaurant...

Wat waren de populairste keukens en gerechten in 2022?

Wat waren de populairste keukens en gerechten in 2022?

De bezorgers van Thuisbezorgd.nl brachten namens de aangesloten restaurants in 2022 bij miljoenen Nederlanders weer de lekkerste gerechten aan huis....

Pick-up points New Fork voorbeeld van smart bedrijfshoreca

Pick-up points New Fork voorbeeld van smart bedrijfshoreca

Rotterdamse bedrijfscateraar New Fork experimenteert met een nieuwe zakelijke en flexibele cateringpropositie.

Alles over verpakkingen

Meer over verpakkingen
Ondernemers over 'plastic-regels: 'Verzonnen door ambtenaar die nooit in cafetaria is geweest'

Ondernemers over 'plastic-regels: 'Verzonnen door ambtenaar die nooit in cafetaria is...

Cafetariaondernemers mogen single use plastic (SUP) wegwerpverpakkingen sinds 1 juli niet meer gratis weggeven. Door de nieuwe regels moeten ze...

Stappenplan voor het kiezen van een duurzame koffiebeker

Stappenplan voor het kiezen van een duurzame koffiebeker

De nieuwe regelgeving voor plastic wegwerpbekers en -bakjes, oftewel de Single Use Plastic richtlijn of sup-wetgeving, wordt in juli 2023 van kracht....

ProFri overhandigt Plastic Pamflet aan staatssecretaris: eigen bakje meenemen onwerkbaar

ProFri overhandigt Plastic Pamflet aan staatssecretaris: eigen bakje meenemen onwerkbaar

ProFri, de vakvereniging voor frituurprofessionals, overhandigde staatssecretaris Vivianne Heijnen vandaag in Den Haag het ProFri Plastic Pamflet.

'Vrijblijvendheid toeslag op wegwerpbekers is een risico'

'Vrijblijvendheid toeslag op wegwerpbekers is een risico'

Gasten die koffie of iets te eten voor onderweg willen kopen, moeten vanaf 1 juli gaan betalen voor hun wegwerpbeker of maaltijdverpakking. Alleen...

  1. Voormalig bedrijfsleidster neemt Kwalitaria Nieuw Vennep over

  2. 22-jarige ondernemer opent snackbar met haar moeder

  3. Snackspert Eke Bosman schrijft De Ultieme Snackgids

  4. Prijs van frietaardappel gedaald

  5. Wok To Go opent flag ship store

  6. Onderzoek onder vijf ketens: Subway meeste vegan opties

  7. Fat Phill's kondigt opening aan van vestiging dertien en veertien

  8. Vijf bedrijven bekroond met keurmerk Goed Gefrituurd

  9. FHC Formulebeheer opent een Foodmaster in Rijswijk

  10. Begin volgend jaar nieuwe papieren editie van de Smulgids

  11. Family opent vestiging langs de snelweg

  12. ProFri-keurmerk Goed Gefrituurd voor Brabantse cafetaria

Nieuwsbrief Fastservice

Schrijf je nu in voor de MH Fastservice nieuwsbrief en ontvang één keer in de twee weken op donderdag het nieuws en praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap in de wereld van fastservice. Laat je inspireren door fotoreportages, artikelen en interviews.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen