• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Laatste horecanieuws

06 december 2023
3D rendering: Sutherland Design

Sneak preview Hotel Keyser Breda: familie Sweere investeert opnieuw

Nadat Hotel Botanique Breda in maart 2023 de deuren opende, kondigt de familie Sweere een volgende investeringsronde aan. Zestien kamers in Hotel...

Ivo Thijssen

Vier concrete tips om jong personeel snel wegwijs te maken in je horecazaak

Hoe train je jonge horecamedewerkers, die enthousiast zijn, maar nog weinig ervaring hebben? Bierexpert en horecacoach Ivo Thijssen ontwikkelde een...

05 december 2023
The Seafood Bar opent vestiging in Beurs van Berlage: 'Moet iconisch worden'

The Seafood Bar opent vestiging in Beurs van Berlage: 'Moet iconisch worden'

In de Beurs van Berlage in Amsterdam vinden internationale (wetenschappelijke) congressen en events plaats. Onlangs opende een nieuwe vestiging van...

Winst en investeringen horeca staan onder druk

Winst en investeringen horeca staan onder druk

De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en...

Binnenkijken bij Brasserie Margaux

Binnenkijken bij Brasserie Margaux

Brasserie Margaux is geopend als zusje van Café Garçon in Amsterdam. Achter de schermen is de afgelopen maanden intensief gewerkt aan de renovatie...

Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen

Maak gepersonaliseerde gastvrijheid mogelijk met 360° gastprofielen

Als kennis macht is, wat zou je dan doen met een 360° gastprofiel? Die vraag stond centraal tijdens een hospitality-event georganiseerd door de...

04 december 2023
Loetje opent nieuwe vestiging in Hilversum

Loetje opent nieuwe vestiging in Hilversum

Loetje opent het 36e restaurant in Hilversum. Na een grote verbouwing is de nieuwe vestiging op 1 december geopend. Het restaurant biedt plaats aan...

Dit waren de populairste keukens en gerechten in 2023

Dit waren de populairste keukens en gerechten in 2023

De bezorgers van Thuisbezorgd.nl brachten namens de aangesloten restaurants in 2023 bij miljoenen Nederlanders weer de lekkerste gerechten aan huis....

Foto: Denise Valk

Sexy Ventuno Skylounge: 'Aanvankelijk niet de bedoeling zo gedurfd en extreem te zijn'

Ventuno Skylounge in Amsterdam van de Ramzy Group op de 21e verdieping van het Ruby Emma Hotel is geënt op de glitter en glamour van de...

Karaokebar Duke of Tokyo opent vestiging mét restaurant in Rotterdam

Karaokebar Duke of Tokyo opent vestiging mét restaurant in Rotterdam

Op 16 december opent de derde locatie van karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in...

Peter Rouwen

Peter Rouwen dronk rookbier in een herberg en maakte nieuwe vrienden

Ik was deze week op de brouwbeurs Brau Beviale in Neurenberg. Een paar dingen zijn me bijgebleven. Mijn verblijf was langer dan normaal, als gevolg...

Deze zaken gingen failliet of sloten de deuren in november

Deze zaken gingen failliet of sloten de deuren in november

Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert...

01 december 2023
Oud London in Zeist verder onder de vlag van Fletcher Hotels

Oud London in Zeist verder onder de vlag van Fletcher Hotels

Fletcher Hotels kondigt de overname aan van een drietal bedrijven van de Oud London Horeca Groep, waaronder Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Het...

Helft horecaondernemers zette dit jaar zzp'ers in, maar wil dat eigenlijk helemaal niet: 'duur en niet loyaal'

Helft horecaondernemers zette dit jaar zzp'ers in, maar wil dat eigenlijk helemaal niet:...

Bijna 55 procent van de horecaondernemers in Nederland zette in 2023 zzp'ers in het bedrijf in. Gemiddeld ging 12 procent van de totale loonsom op...

Onderhandelingsresultaat met vakbonden over nieuwe Horeca-cao 2024

Onderhandelingsresultaat met vakbonden over nieuwe Horeca-cao 2024

Vakbonden FNV Horeca en CNV Vakmensen en werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland (KHN) hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over...

Krijg het beste van Misset Horeca in je mail

Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
  1. Vacatures

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen