
Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 2023, hebben nog een week. Deelname helpt je bedrijf verder, maar er kan ook gevierd...
Bedrijven die zich willen inschrijven voor de Terras Top 100 2023, hebben nog een week. Deelname helpt je bedrijf verder, maar er kan ook gevierd...
In Den Haag opent in mei de zesde vestiging van Burger ’n Shake. Jeugdvrienden Karim Akrouni, Achmed Ben Amar en Badredin Boussaid lanceerden het...
SLA heeft de eerste franchiselocaties geopend. Afgelopen week zijn Bedde Gök en Munur Siblak van start gegaan in Leiden en eind vorig jaar nam...
De lobby is het eerste en laatste wat gasten zien van je hotel en heeft dus grote invloed op hoe gasten hun verblijf ervaren. Daarom is het van...
Met onder meer een eigen paviljoen en diverse wedstrijden, gaat Euro-Toques Nederland een samenwerking aan met de BBB Maastricht en Folie Culinaire.
De presentatie van de Michelingids vindt dit jaar plaats op maandag 24 april 2023. Een chefswissel, (tijdelijke) sluiting, conceptwijziging, of...
Door de vraag naar meer vega(n) gerechten, krijgt groente steeds meer ruimte op het bord. Maar niet alleen in de voor- en hoofdgerechten. De...
De jury van de Terras Top 100 2023 gaat weer op pad. Maar waar let de jury op, waar moet een goed terras aan voldoen en welke verwachtingen hebben ze...
Burgers & Frites in Rotterdam-Zuid is de winnaar van de Thuisbezorgd Award 2022 ‘Beste bezorgrestaurant van Nederland’. De eerste franchisevestiging...
In ‘De Lichttoren’, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips opent de Eindhovense horecagroep Good Vibes Horeca begin juni Grandcafé De...
Vandaag, 22 maart, is het Wereld Water Dag. Voor een groot en bekend hotel in Amsterdam aanleiding om te starten met een project waarbij het hotel...
Om te onderzoeken hoe goed er in onze branche wordt gecalculeerd, onderzocht Misset Horeca in 2022 samen met Horeko bij tientallen bedrijven de...
Op 7 maart kwam er na 7 jaar een einde aan mijn landelijk voorzitterschap van Koninklijke Horeca Nederland. Ik kijk terug op een geweldig enerverende...
In totaal hebben 364 ondernemers al een aanvraag ingediend bij de overheid voor een tegemoetkoming in de hoge energiekosten. Veel horecaondernemers...
Welke dranken mogen niet ontbreken op jouw menukaart op de terrasdagen? Tapp, een bedrijf dat data uit de horeca verzamelt, deed onderzoek naar welke...