Alles over Axivate

Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over

Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over

Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.

Terras Top 100 2021 nr. 32: Slangevegt, Breukelen

Terras Top 100 2021 nr. 32: Slangevegt, Breukelen

De jury arriveert vroeg op deze zonnige zondag voor het bezoek aan Slangevegt, op een van de vele buitenplaatsen langs de Vecht bij Breukelen. Dit...

Terras Top 100 2021 nr. 53: Stadskasteel Oudaen, Utrecht

Terras Top 100 2021 nr. 53: Stadskasteel Oudaen, Utrecht

Bas Rasker lijkt met zijn Axivate Horeca Groep (goed voor 12 horecazaken) een van de hofleveranciers van deze Terras Top 100. Naast Stadskasteel...

Terras Top 100 2021 nr. 76: De Roskam, Houten

Terras Top 100 2021 nr. 76: De Roskam, Houten

De Roskam in Houten, we hebben in deze lijst een gelijknamige zaak in Nunspeet, debuteert in de Terras Top 100. We treffen een strak vormgegeven...

(c) Michel Zoeter

Interview Bas Rasker: 'Pas toen ik horeca kocht, vond mijn omgeving het interessant...

Groot geworden in de reiswereld, voegt ondernemer Bas Rasker sinds 2015 'horeca-evergreens' toe aan zijn portfolio; dertien zaken inmiddels. Aan de...

Slangevegt Breukelen

Buitenplaats Slangevegt in andere handen

Buitenplaats Slangevegt in Breukelen heeft andere exploitanten. De medewerkers van het horecabedrijf, met naast een restaurant en terras aan het...

Kroegtijgers missen hun gasten: ook cafékatten balen van lockdown

Kroegtijgers missen hun gasten: ook cafékatten balen van lockdown

Eigenzinnig en knuffelbaar. De echte kroegtijger is het allebei. Hautain genietend van een schoot, aai of gevoerd stukje kaas. Dat er zoiets gaande...

Bas Rasker tijdens een eerder interview met Misset Horeca

Bas Rasker nieuwe eigenaar Restaurant Rust Wat Blaricum

Bas Rasker is met zijn groep Axivate Horeca de nieuwe exploitant van Restaurant Rust Wat in Blaricum. Hij huurt het voor 20 jaar van pandeigenaar...

Foto's: Maarten Koch en Herbert Wiggerman

Van Rossum in Woerden: 'We doen het vooral op onze manier'

'Een inspirerend voorbeeld voor anderen, creatief in hun aanpak en vooroplopend in duurzaam ondernemen', het zijn enkele van de lovende woorden die...

Wieteke en Ed Breuren

Wieteke en Ed Breuren Meest Markante Horecaondernemers van Nederland

Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum in Woerden zijn maandagavond 30 september uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van...