Lseven Boxtel
Axivate Horeca Group neemt opnieuw horecazaken over
Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.
Axivate Horeca Group van Bas Rasker geeft aan dat de exploitaties dezelfde horecafunctie behouden. Alle medewerkers blijven in dienst.
De jury arriveert vroeg op deze zonnige zondag voor het bezoek aan Slangevegt, op een van de vele buitenplaatsen langs de Vecht bij Breukelen. Dit...
Bas Rasker lijkt met zijn Axivate Horeca Groep (goed voor 12 horecazaken) een van de hofleveranciers van deze Terras Top 100. Naast Stadskasteel...
De Roskam in Houten, we hebben in deze lijst een gelijknamige zaak in Nunspeet, debuteert in de Terras Top 100. We treffen een strak vormgegeven...
Groot geworden in de reiswereld, voegt ondernemer Bas Rasker sinds 2015 'horeca-evergreens' toe aan zijn portfolio; dertien zaken inmiddels. 'Ik sta...
Buitenplaats Slangevegt in Breukelen heeft andere exploitanten. De medewerkers van het horecabedrijf, met naast een restaurant en terras aan het...
Eigenzinnig en knuffelbaar. De echte kroegtijger is het allebei. Hautain genietend van een schoot, aai of gevoerd stukje kaas. Dat er zoiets gaande...
Bas Rasker is met zijn groep Axivate Horeca de nieuwe exploitant van Restaurant Rust Wat in Blaricum. Hij huurt het voor 20 jaar van pandeigenaar...
Misset Horeca ging voor een reportage op bezoek bij Van Rossum, waar Wieteke (49) en Ed Breuren (51) - verkozen tot Meest Markante Horecaondernemers...
Wieteke en Ed Breuren van Stadshotel Van Rossum in Woerden zijn maandagavond 30 september uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van...