Alles over Bedrijfsvoering

Bas van Heezik is onterechte recensies zat en gaat ze met gestrekt been te lijf

Bas van Heezik is onterechte recensies zat en gaat ze met gestrekt been te lijf

Bas van Heezik van eetcafé De Baron in Utrecht wordt landelijk nieuws als hij ervoor kiest om met gestrekt been de confrontatie aan te gaan met de in...

Anna De Visser-Amundson

Zo laat je gasten kiezen voor gerechten met gered voedsel of restproducten

Het loont voor horecaondernemers om verspilling in de keuken tegen te gaan. Niet alleen als het gaat om de inkoopkosten, maar ook om duurzamer te...

Foto-credits: Diederik van der Laan / Dutch Photo Agency

Robert Oehlers runt in z'n eentje restaurant Prakm

Robert Oehlers was eigenlijk op zoek naar een woning in Haarlem toen hij een leuk horecapand voorbij zag komen. De financiering was snel geregeld...

Het team van Pelle's, met in het lichtblauw Roy Spekhorst

Winnaar Terras Top 100 kijkt terug en vooruit: 'Schrijf je in, je wordt er altijd beter...

Pelle's in Deurningen won in 2023 de Terras Top 100, nadat de onderneming in voorgaande edities al eens een tweede en derde plek behaalde. Roy...

Klaar voor het terrasseizoen? 80 tips van 45 ondernemers

Klaar voor het terrasseizoen? 80 tips van 45 ondernemers

Het terrasseizoen staat voor de deur en een goede voorbereiding is het halve werk. We vroegen 45 ondernemers om tips hoe zij hun terras aanpakken.

Eugène van Angelbeek deelt zijn winnende terrastips

Eugène van Angelbeek deelt zijn winnende terrastips

Met een uitgekiende strategie weet De Veranda in Amsterdam gasten op het terras optimaal in de watten te leggen. Medewerkers van het bedrijf dat in...

Jermain de Rozario en sommelier Edgaras 'Eddy' Razminas

De Rozario over terrasinrichting: 'Blijf bij jezelf en wees creatief, veel zaken lijken...

Met de lente voorzichtig in aantocht, vraagt Misset Horeca aan ondernemers hoe zij hun ideale terras inrichten. Sterchef Jermain de Rozario uit...

Loes Dingemans - Foto: Peter Roek

Dit zijn de plannen van Pillows Hotels na opening Maurits at the Park en overname Inter...

De afgelopen anderhalf jaar was een enerverende tijd voor Pillows Hotels. Eind 2022 opende het vijfsterrenhotel Maurits at the Park en in januari...

Jolijn Middelhoff met Hans Duyf voor Pasta e Basta  in Amsterdam. Foto-credits: Cor Salverius.

Medewerker neemt Pasta e Basta over van Hans Duijf: ziel blijft behouden

Ondernemer Hans Duijf, oprichter en eigenaar van Pasta e Basta, heeft zijn geliefde zaak overgedragen aan één van zijn medewerkers Jolijn Middelhoff....

Soenil Bahadoer

Soenil Bahadoer weer op pad met streetfood truck: 'Wil voor alle portemonnees koken'

Soenil Bahadoer, chef van tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, heeft grote plannen met zijn op maat gemaakte foodtruck. Hij wil er niet...