Alles over Beluga Loves You

Dani Hoefnagels van Beluga Loves You naar Brut172
Dani Hoefnagels gaat op 1 december als executive chef aan de slag bij tweesterrenrestaurant Brut172 in Reijmerstok. Hoefnagels komt van...

Servais Tielman: 'Onverwachts twee keer in de Gault&Millau'
Sterchef Servais Tielman staat maandag 14 maart vol trots bij de awards van Gault&Millau 2022. Zijn sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht...

Verzekering dekt waterschade sterrestaurant Beluga Loves You*
'Na twee afwijzingen, hebben we erkenning gekregen van de verzekering', vertelt patron cuisinier Servais Tielman van Beluga Loves You* in Maastricht....

'Voor een klein miljoen' aan waterschade bij Beluga Loves You*
Sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht hoopt op 18 augustus de deuren weer te kunnen openen na de watersnood half juli. Het restaurant is om...

Beluga Loves You tijdelijk gesloten door waterschade
Restaurant Beluga Loves You in Maastricht heeft tijdens de watersnood van 15, 16 en 17 juli 2021 forse waterschade opgelopen. Onderzoek en herstel...

Dani Hoefnagels nieuwe chef de cuisine bij Beluga Loves You*
Dani Hoefnagels is de nieuwe chef de cuisine van restaurant Beluga Loves You in Maastricht. Hij werkte eerder bij diverse sterrenzaken in Nederland,...

Guido Braeken nieuwe chef de cuisine Château Wittem
Guido Braeken, voormalig keukenchef bij sterrestaurant Beluga Loves You in Maastricht, stapt over naar Chateau Wittem. Hij neemt er de leiding van de...

Beluga Loves You serveert menu voor medewerkers ziekenhuis Maastricht
Vijftig medewerkers van het Maastrichtse ziekenhuis zijn donderdagmiddag 24 december getrakteerd op een vijf-gangen-Michelin-menu. Deze zogenoemde...

Topkoks Hans van Wolde en Servais Tielman treffen regeling voor geschil
Servais Tielman van sterrestaurant Beluga en Hans van Wolde van Brut172 - voormalig eigenaar van Beluga - hebben een regeling getroffen over het...

Servais Tielman van Beluga had zijn rampenplan al weken klaar liggen
Servais Tielman van sterrestaurant Beluga in Maastricht had al in een vroeg stadium rekening gehouden met het scenario dat de horeca moest gaan...