De Gieser Wildeman
Mergel Wit van Stadsbrouwerij Maastricht is uniek in de bierwereld
De zomer laat nog even op zich wachten, maar met mooie zomertemperaturen in het vooruitzicht, komt er heerlijk terrasweer aan. Stadsbrouwerij...
De zomer laat nog even op zich wachten, maar met mooie zomertemperaturen in het vooruitzicht, komt er heerlijk terrasweer aan. Stadsbrouwerij...
Na een tegenvallende voorzomer kijken ondernemers én gasten uit naar een seizoen vol zonnig terrasweer. De horeca staat klaar om gasten te verwennen...
Het kan u niet ontgaan zijn, de laatste tijd is er sprake van een fenomeen dat jaren geleden ondenkbaar was. Sommige biertypen worden steeds...
De Utrechtse brouwerij VandeStreek opent binnenkort een pop-up café in de Domtoren. Er wordt dan een bier gepresenteerd dat gerijpt is in de Domtoren...
Meer dan de helft van de horecaondernemers in Brabant lijkt de bierprijzen te gaan verhogen tijdens carnaval, ten opzichte van een jaar eerder. Op de...
Een van de meest bewierookte bieren blijft ongetwijfeld trappistbier. Iedere zichzelf respecterende beergeek is er mee begonnen.
Biertappen is echt een vak en vraagt om vakmanschap. Dat was vandaag duidelijk te zien tijdens de finale van het Nederlands Kampioenschap Biertappen...
De laatste dagen van Eurobrouwers' crowdfunding campagne zijn aangebroken en de eindsprint is ingezet. Het doel van de campagne is om financiering op...
Happy new beer! Natuurlijk wens ik u allen het beste, maar bovenal mooie glazen bier. Dat dit product inmiddels van volksdrank naar niche product aan...
Het is weer Dry January. Een maand waarin sommige van jouw gasten alcohol inruilen voor een alcoholvrij drankje, zoals 0.0 bieren.