
Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het...
Algemeen directeur Bob Hutten geeft de leiding van Hutten per 1 januari 2021 uit handen. Na 91 jaar en drie generaties komt de aansturing van het...
De coronacrisis slaat ongenadig hard toe. Scholen en musea zijn voorlopig dicht, net als veel bedrijfsrestaurants. Events? In ieder geval tot 1 juni...
De toekomst van bedrijfscatering, daarover zijn de meningen verdeeld. Belangrijk is om te zien wat er gebeurt en dat zien te vertalen naar onze...
Samen zijn ze het culinaire geweten van Hutten. Bas van Boxtel en Damien Taylor. Aan het duo de taak om de 320 koks die voor de Veghelse cateraar...
In contractcateringland sluiten wij natuurlijk graag goede en degelijke contracten. Er zijn duidelijke afspraken over het overnemen van personeel...
ASML heeft Hutten als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening op het hoofdkantoor in Veldhoven. Met ingang van 1...
Oef, wat verandert onze business toch snel. En wat wordt onze toekomst? Gevreesd wordt dat oprukkende retailers die in hospitality gaan, middels...
Een simpel broodje kaas en een glas melk zijn al lang niet meer de standaard in bedrijfsrestaurants. En gelukkig maar, want een uitgebalanceerde en...
De gemeente Maastricht heeft Hutten als nieuwe partner gecontracteerd voor de culinaire dienstverlening in haar vier bedrijfsrestaurants. Hutten...
Hutten zet de laatste jaren flink in op de reductie van voedselverspilling in haar bedrijfsrestaurants. Alle locaties hebben sinds dit jaar de...