
Jonnie Boer is met ingang van het nieuwe schooljaar als boegbeeld en inspirator verbonden aan de Cas Spijkers Academie. De driesterrenchef gaat zich...
Jonnie Boer is met ingang van het nieuwe schooljaar als boegbeeld en inspirator verbonden aan de Cas Spijkers Academie. De driesterrenchef gaat zich...
Chef Menno Post van Olivijn in Haarlem is lid geworden van Les Patrons Cuisiniers. De sterchef is geïnaugureerd tijdens het Jaardiner van het...
Nederland is een nieuwe lichting talentvolle gastvrouwen en -heren rijker in de top van de gastronomie. In restaurant Ciel Bleu vond de zeventiende...
Na het succes van de vorige editie in 2013 organiseert restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam deze maand opnieuw het culinaire '11...
Het was wel even wennen, bekende Cees Helder (68) na een avond buffelen in de keuken van Thijs by Dikker&Thijs. Bijna vijftig jaar geleden zette...
Cees Helder keert voor heel even terug achter de kachel, bij het bedrijf waar hij bijna vijftig jaar geleden begon met koken: Dikker & Thijs. Het...
De locatie voor 3FM Serious Request is dit jaar Breda. Vlakbij het Glazen Huis van de 3FM-dj’s verrijst dit jaar ook weer een Glazen Restaurants met...
Cees Helder is als voorzitter van Les Patrons Cuisiniers elk jaar bij de bekendmaking van de Michelingids. Toch voelt hij nog elke keer dezelfde...
Lars de Bois verruilt zijn baan als chef-kok bij Restaurant de Vrienden van Jacob* in Santpoort voor zijn eigen zaak. Samen met Muus Rietveld, nu...
Lars van Galen (’t Lansink, Hengelo) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle aan den IJssel) zijn maandag 2 februari tijdens het Jaardiner bij Bij Jef...