Alles over Cees Helder

Jonnie Boer van De Librije

Jonnie Boer neemt stokje over van Cees Helder als boegbeeld Cas Spijkers Academie

Jonnie Boer is met ingang van het nieuwe schooljaar als boegbeeld en inspirator verbonden aan de Cas Spijkers Academie. De driesterrenchef gaat zich...

Menno Post toegetreden tot Les Patrons Cuisiniers

Menno Post toegetreden tot Les Patrons Cuisiniers

Chef Menno Post van Olivijn in Haarlem is lid geworden van Les Patrons Cuisiniers. De sterchef is geïnaugureerd tijdens het Jaardiner van het...

Sébastian van Zuiden wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs

Sébastian van Zuiden wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs

Nederland is een nieuwe lichting talentvolle gastvrouwen en -heren rijker in de top van de gastronomie. In restaurant Ciel Bleu vond de zeventiende...

Oud sterrenchefs koken weer voor even in restaurant Het Bosch

Oud sterrenchefs koken weer voor even in restaurant Het Bosch

Na het succes van de vorige editie in 2013 organiseert restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen in Amsterdam deze maand opnieuw het culinaire '11...

Cees Helder, Foto: Diederik van der Laan

Cees kookt weer (voor even)

Het was wel even wennen, bekende Cees Helder (68) na een avond buffelen in de keuken van Thijs by Dikker&Thijs. Bijna vijftig jaar geleden zette...

Cees Helder (midden) in zijn tijd bij Le Chevalier

Cees Helder even terug achter de kachel bij Dikker & Thijs

Cees Helder keert voor heel even terug achter de kachel, bij het bedrijf waar hij bijna vijftig jaar geleden begon met koken: Dikker & Thijs. Het...

Topchefs in actie in Glazen Restaurant

Topchefs in actie in Glazen Restaurant

De locatie voor 3FM Serious Request is dit jaar Breda. Vlakbij het Glazen Huis van de 3FM-dj's verrijst dit jaar ook weer een Glazen Restaurants met...

Cees Helder over Michelin 2016: 'ik voel nog dezelfde spanning als vroeger'

Cees Helder over Michelin 2016: 'ik voel nog dezelfde spanning als vroeger'

Cees Helder is als voorzitter van Les Patrons Cuisiniers elk jaar bij de bekendmaking van de Michelingids. Toch voelt hij nog elke keer dezelfde...

Chefs Vrienden van Jacob* en Lastage* worden ondernemers

Chefs Vrienden van Jacob* en Lastage* worden ondernemers

Lars de Bois verruilt zijn baan als chef-kok bij Restaurant de Vrienden van Jacob* in Santpoort voor zijn eigen zaak. Samen met Muus Rietveld, nu ...

Mutaties Les Patrons Cuisiniers: twee nieuw, vier weg

Mutaties Les Patrons Cuisiniers: twee nieuw, vier weg

Lars van Galen ('t Lansink, Hengelo) en Jos Grootscholten (Perceel, Capelle aan den IJssel) zijn maandag 2 februari tijdens het Jaardiner bij Bij Jef...