Alles over Chef-kok

Nederlandse chef pakt record en staat nu in het Guinness Book of Records

Nederlandse chef pakt record en staat nu in het Guinness Book of Records

Chefkok Kees Visser uit Zierikzee heeft zichzelf het Guinness Book of Records in gekookt. De Zeeuw kookte meer dan 120 uur achter elkaar en...

Jeroen de Zwart, chef-kok en 
culinair adviseur bij Bresc.

Smaakmakers om de authentieke Italiaanse ervaring naar elke tafel te brengen

We stappen in de wereld van Italiaanse keuken terwijl we spreken met Jeroen de Zwart, chef-kok en culinair adviseur. Hij neemt ons mee op een korte...

Vlnr: Martin van Bourgonje, Marco Helsloot, Carla van Bourgonje.

Merlet presenteert oude bekende als nieuwe chef-kok van het sterrestaurant

Merlet in Schoorl heeft Marco Helsloot (30 jaar) aangenomen als de nieuwe chef de cuisine van het sterrestaurant. Hij volgt per 1 februari 2024...

Horeca Vakbeurs Hardenberg: 'We zetten Oost-Nederland in de spotlights'

Horeca Vakbeurs Hardenberg: 'We zetten Oost-Nederland in de spotlights'

Inspiratie en gastvrijheid. Dat zijn de kernwaarden van de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die op 29, 30 en 31 januari 2024 plaatsvindt in...

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat na 8,5 jaar Merlet*

Jonathan Zandbergen verlaat keuken van sterrestaurant Merlet* in Schoorl. 'Onze ambities lopen te veel uit elkaar', zegt Martin van Bourgonje,...

Nog maar twee Nederlanders in Top 100 opgenomen bij The Best Chef Awards

Nog maar twee Nederlanders in Top 100 opgenomen bij The Best Chef Awards

Nog niet zo lang geleden stonden er nog tien Nederlandse chefs in de Top 100 van The Best Chef Awards, in de lijst van 2023 zijn er dat nog maar...

Timo de Beurs

Chef Timo de Beurs gaat nieuw avontuur aan: 'Recensies zorgen niet altijd voor volle zaak'

Timo de Beurs gaat als chefkok een nieuw avontuur aan. In januari 2024 opent hij samen met een zakelijk partner een Frans-Chinees-restaurant aan de...

Gijs Bruurs werkte in topzaken en gelooft nu in pop-ups: 'Alles is van Nederlandse bodem'

Gijs Bruurs werkte in topzaken en gelooft nu in pop-ups: 'Alles is van Nederlandse bodem'

Gijs Bruurs werkte als kok in absolute topzaken en droomt ondertussen van zijn eigen restaurant, waar hij alléén met Nederlandse producten wil koken....

Chef-eigenaars Herman Cooijmans (midden), Eric van Bochove (links), Mike Vrijdag (onder) en Kim Renet (rechts) droegen bij aan de recepturen van diverse pastinaakgerechten gemaakt met de biologische room van Arla Pro. Foto: Wouter Weststraate.

Topkoks lovend over frisse biologische room 'Dit past echt bij mijn kookstijl'

Chef-koks die gasten over hun biologische producten vertellen, benoemen vaak met trots het vlees, de vis of groenten. De volgende stap is om álles in...

Jaimie van Heije stopt, maar niet voor lang

Jaimie van Heije stopt, maar niet voor lang

Jaimie van Heije kondigde afgelopen maand aan per 1 augustus te stoppen met zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Misset Horeca sprak met hem...