De Gieser Wildeman
Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts
Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid,...
Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid,...
Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...
Yorick de Groot en Michelle Leone openden, na een succesvolle crowdfunding campagne, eind juni hun eerste eigen zaak in het oude N.A.P. aan het...
Restaurant Parkheuvel in Rotterdam** gaat groots en grondig verbouwd worden, waarschijnlijk in 2026. De zaak sluit dan tijdelijk.
Het aftellen richting de sterrenceremonie van Michelin is begonnen. Op 7 oktober worden er in Maastricht voor het eerst in anderhalf jaar tijd weer...
Gastvrij Rotterdam trok vorig jaar ruim 18.500 horecamanagers en -ondernemers naar de havenstad. Ook dit jaar kiest 'Gastvrij' voor de succesvolle...
Tijdens Gastvrij Rotterdam vindt op 23 september 2024 de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs, gesponsord door Cookware Company,...
Chefkok Marcel van Lier heeft in het laatste juliweekend afscheid genomen van restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin. Hij stond bijna 25...
Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste...
Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...