Alles over Chef-kok

Emy Koster, Michael van der Kroft,  Tobias Overgoor en Ilse Lugard,

Chef Michael van der Kroft aan de slag voor cateraar UMA Concepts

Michael van der Kroft en gastvrouw Emy Koster binden zich aan cateraar UMA Concepts, specialist in food & hospitality. Bij UMA staan duurzaamheid,...

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...

Yorick de Groot en Michelle Leone in hun zaak Éclusier

Medewerkers Bokkedoorns openen fine dining-zaak Éclusier in Bloemendaal

Yorick de Groot en Michelle Leone openden, na een succesvolle crowdfunding campagne, eind juni hun eerste eigen zaak in het oude N.A.P. aan het...

Parkheuvel in Rotterdam

Parkheuvel** wacht grote verbouwing: 'We gaan terug naar 40, 50 couverts'

Restaurant Parkheuvel in Rotterdam** gaat groots en grondig verbouwd worden, waarschijnlijk in 2026. De zaak sluit dan tijdelijk.

Het interieur van Blumé in Groningen

De 45 restaurants in de Michelinselectie tot nu toe: deze vier zaken vallen op

Het aftellen richting de sterrenceremonie van Michelin is begonnen. Op 7 oktober worden er in Maastricht voor het eerst in anderhalf jaar tijd weer...

Emile van der Staak

Inschrijving geopend voor uniek 6 handendiner tijdens Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam trok vorig jaar ruim 18.500 horecamanagers en -ondernemers naar de havenstad. Ook dit jaar kiest 'Gastvrij' voor de succesvolle...

De winnaars van 2023., vlnr:  Jouke-Piet Drijfhout, Cor Hamming en Durkje Grijpstra van De Slotplaats in Bakkeveen. Foto: Eelco van Wieringen van Buro Publieke Werken

Deze zes chefs zijn geselecteerd voor de finale van de Euro-Toques Nederland...

Tijdens Gastvrij Rotterdam vindt op 23 september 2024 de finale van de Euro-Toques Nederland Restaurantprijs, gesponsord door Cookware Company,...

Marcel van Lier en Kenny Friederichs.

Marcel van Lier draait laatste service in restaurant Latour*: 'Bedankt, chef'

Chefkok Marcel van Lier heeft in het laatste juliweekend afscheid genomen van restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin. Hij stond bijna 25...

Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste...

Interieur van De Echoput

De Echoput begroet oude bekende en smeedt plannen voor de toekomst

Peter Paul van den Breemen wordt de nieuwe executive chef van het befaamde hotel-restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Hij komt over van Parc...