Lseven Boxtel
Claudia Brevet van Inter Scaldes: 'Geen sterverlies met overname'
Wat betekent de overname van Inter Scaldes in Kruiningen voor de drie Michelinsterren? 'Voorlopig betekent de overname naar verwachting geen...
Wat betekent de overname van Inter Scaldes in Kruiningen voor de drie Michelinsterren? 'Voorlopig betekent de overname naar verwachting geen...
Jonnie en Thérèse Boer van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle staan weer op nummer 1 in de Lekker 2022. Ze hadden zelf een andere uitslag...
Driesterrenrestaurants Librije en Inter Scaldes gaan het zwaar krijgen in de 1,5 metereconomie. Top-gastvrouwen Thérèse Boer en Claudia Brevet...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft een nummer één notering in de Lekker 2020. 'Dit is geweldig', reageert Jannis Brevet, vanaf...
Driesterrenchef Jannis Brevet van restaurant Inter Scaldes in Kruiningen krijgt tot en met 19 juni een eigen kunstexpositie in Galerie PS20 in...
De hoofdsommelier van Inter Scaldes, Koen van der Plas, vertrekt na 7 jaar bij het driesterrenrestaurant van Jannis en Claudia Brevet. 'Ik vertrekt...
Koen van der Plas is door GaultMillau op maandag 3 december 2018 verkozen tot Sommelier van het Jaar 2019. Van der Plas is hoofdsommelier bij...
'Oh geweldig', zegt Claudia Brevet verheugd over de nummer 1 notering in de Lekker 2019. 'Het is wel een mooi jaar', zegt ze ook verwijzend naar de...
Felicitaties, herinneringen en anekdotes voor het jubileum van Jonnie en Therese Boer. Op 1 juli 2018 vieren ze 25 jaar De Librije. Aan het woord:...
Horecabeurs Goes wil horecabedrijven, koks en de aankomende koks een beeld geven van, interesseren voor én stimuleren om te werken met Zeeuwse...