
Hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren introduceert bierarrangementen bij haar diner. Vanaf zaterdag 11 november kunnen gasten naast...
Hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren introduceert bierarrangementen bij haar diner. Vanaf zaterdag 11 november kunnen gasten naast...
Peter Klosse debuteert op 20 oktober 2017 met ‘Een uitgekookte zaak’ als romanschrijver. Op een spannende manier zet de smaakprofessor de industriële...
Op 12 juli 2017 vindt voor het eerst een internationaal congres over smaak en proeven plaats. Taste Summit wordt georganiseerd door Peter Klosse. De...
Bjorn Massop, chef-kok van hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren, maakt de overstap naar Doetinchem. Per 1 april gaat hij daar als chef-kok aan...
Familiebedrijf de Echoput is 60 jaar jong. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van een theehuis waar je ranja en een gevulde koek krijgt tot een...
Henrice Dijks verruilt per 1 maart 2015 sterrestaurant Herberg onder de Linden in Aduard voor Bistro ’t Gerecht in Groningen.
Met de vele (ster)restaurants die afgelopen jaar gesloten zijn, is ook de Misset Horeca Superlijst in beweging. Bovenin valt dat mee, de top vier is...
Maandag 17 november presenteerde Michelin haar nieuwe gids voor 2015 in Maastricht. Drie restaurants - De Lindehof, Librije's Zusje en 't Nonnetje...
Eigenaar en restaurateur Peter Klosse van Hotel Gastronomique De Echoput in Hoog Soeren heeft rekening gehouden met de mogelijkheid dat zijn bedrijf...
Bekijk nu op Missethoreca.nl de complete ranglijst van de Lekker 2015. Opnieuw, net als vorig jaar, staat restaurant Inter Scaldes van superchef...