
De zomer is in volle gang en de temperatuur buiten stijgt tot ongekende hoogtes. Toch wordt er in de keukens van de restaurants flink gebuffeld. Door...
De zomer is in volle gang en de temperatuur buiten stijgt tot ongekende hoogtes. Toch wordt er in de keukens van de restaurants flink gebuffeld. Door...
Sterrestaurant De Treeswijkhoeve van Dick en Anne-Laura Middelweerd gaat 4 maart weer open. Eind november vorig jaar werd de zaak in Waalre getroffen...
Houben Worstenbrood bundelt krachten voor het perfecte recept worstenbroodje: een samenwerking met vier tweesterrenrestaurants Pure C, De Lindehof,...
Een drama voor tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre. Op 27 november, de ochtend na de persconferentie, sloeg er in de keuken de vlam in...
Drie chefs strijden maandag 20 september in de Nederlandse finale van de kookwedstrijd Bocuse d’Or. De wedstrijd vindt plaats op de beursvloer van...
Remon van de Kerkhof verruilt De Treeswijkhoeve in Waalre voor een avontuur in Australië. De maître-sommelier van het tweesterrenrestaurant van Dick...
In de zesdelige serie ‘Hungry for Design’ worden topchefs door EindhovenCity gekoppeld aan lokale ontwerpers, waarin chefs worden uitgedaagd op basis...
‘Worden het Italiaanse taferelen of kunnen we het in Nederland binnen de perken houden? Dat zal de komende dagen blijken.’ Dit zegt Dick Middelweerd...
15 Nederlandse topchefs hebben zich verenigd in NorthSeaChefs Nederland. Ze willen minder bekende vissoorten uit de Noordzee in hun keukens...
Het toonaangevende Amerikaanse wijnmagazine Wine Spectator heeft Nederlandse restaurants beloond met de Best of Award of Excellence. Zarzo in...