
De coronacrisis slaat ongenadig hard toe onder horecaondernemers die alweer ruime tijd gesloten moeten blijven. Veel horecaondernemers richten zich...
De coronacrisis slaat ongenadig hard toe onder horecaondernemers die alweer ruime tijd gesloten moeten blijven. Veel horecaondernemers richten zich...
Voor eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg is er maar één vraag die er nu echt toe doet: hoe gaat de horecabranche zich de komende periode...
Elke verandering, hoe klein ook, kan een grote impact hebben op uw horecaonderneming. Het is daarom belangrijk de ontwikkelingen rondom uw bedrijf op...
Een splinternieuw pand, vijf mensen in dienst en een groeiend aantal klanten. Eigenaren Mark Elling en Jasmijn Plettenburg van De Ruiter Catering in...
Nu alle horecazaken verplicht dicht moeten blijven, lopen omzet en resultaat terug terwijl de kosten gewoon doorlopen. In een webinar op 30 april...
Nu alle horecazaken de deuren moeten sluiten loopt de omzet en het resultaat terug, terwijl er nog wel kosten en uitgaven zijn. Hierdoor ontstaan...
Door het verplicht sluiten van alle horecazaken in Nederland zijn veel liquiditeitsproblemen ontstaan. Het kabinet heeft daarom een versoepeling...