
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het familiebedrijf van de familie Klosse heeft met Kevin Schlaman als nieuwe chef-kok een...
Er waait een frisse wind in Hotel Restaurant de Echoput. Het familiebedrijf van de familie Klosse heeft met Kevin Schlaman als nieuwe chef-kok een...
De komende weken wordt Bar de Vlieg in Amsterdam getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de...
Peter Klosse legt zijn functie als lector gastronomie aan de Hotel Management School Maastricht neer. In zijn afscheidsrede pleit hij er voor om...
Restaurant Intens in Voorst van Hotel Thermen Bussloo heeft een nieuwe chef. Afgelopen zomer keerde de voormalig chef van Intens, Leendert Scholtus,...
Peter Klosse, smaakprofessor en mede-eigenaar van De Echoput in Hoog Soeren, reageert met een digitale knuffel voor zijn team op de recensie die het...
Stichting Ik Kook Bewust en de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse gaan samenwerken op gebied van horeca-opleidingen. In september 2019 start...
Peter Klosse debuteert op 20 oktober 2017 met ‘Een uitgekookte zaak’ als romanschrijver. Op een spannende manier zet de smaakprofessor de industriële...
Theus de Kok is op 2 maart 2014 geëerd voor zijn 40 jarig dienstjubileum bij De Echoput in Hoog Soeren met een feestelijke lunch. Onder het toeziend...
Theus de Kok is op 2 maart 2014 geëerd voor zijn 40 jarig dienstjubileum bij De Echoput in Hoog Soeren met een feestelijke lunch. Hij ontving een...
Peter Paul van den Breemen gaat per 1 april 2014 aan de slag als nieuwe chef-kok van sterrestaurant De Echoput in Hoog Soeren. Dat is bekend gemaakt...