
Vanaf 1 maart 2022 switcht Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch van zes dagen naar vijf dagen open per week met als sluitingsdagen zaterdag en...
Vanaf 1 maart 2022 switcht Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch van zes dagen naar vijf dagen open per week met als sluitingsdagen zaterdag en...
Chef Cas Spijkers is al bijna 10 jaar niet meer onder ons; hij overleed op 29 oktober 2011. Reinold Vugs, een schrijver die als scholier werkte als...
Steeds meer zaken kiezen ervoor om met kerst dicht te blijven vanwege de aanhoudende onzekerheid rondom deze feestdagen. 'De onduidelijkheid om af te...
De horeca wil duidelijkheid over kerst. Want last minute inkopen doen voor deze belangrijke feestdagen, een alternatief bedenken en eerder gemaakte...
Een groep Brabantse ondernemers heeft de handen ineen geslagen om vanaf deze week dagelijks 1.000 gratis maaltijden te verzorgen voor zorgmedewerkers...
‘We zijn niet opgenomen in de Lekker en qua punten gedaald in de Gault&Millau gids, dus dan is het fantastisch dat Michelin met deze bekroning komt’,...
Sterrestaurant Noble in Den Bosch is op zoek naar een nieuwe chef de cuisine, nu Lars Albers heeft besloten zijn vleugels uit te slaan. Albers gaat...
Chef Bobby Rust is weg bij Noble Kitchen van Edwin Kats. Noble Kitchen is het tweede restaurant van Kats en ligt naast de golfbaan in Croimvoirt....
Na een glanzende carrière in Nederland en omzwervingen over de hele wereld startte Edwin Kats in 2013, in Den Bosch in het oude pand van Chalet...
In Lekker 500 2019 hebben 97 nieuwe restaurants een positie verworven. Ook de Top-100 van de Nederlandse restaurantgids is op de schop gegaan met...