
Meer dan de helft van de restaurants wordt in de bedrijfsvoering geremd door het huidige personeelstekort. Dit blijkt uit onderzoek van Misset...
Meer dan de helft van de restaurants wordt in de bedrijfsvoering geremd door het huidige personeelstekort. Dit blijkt uit onderzoek van Misset...
Ruim 70 procent (70,8 procent) van horecaondernemers met een terras kan niet rendabel draaien met alleen de buitenruimte. Dit blijkt uit eigen...
Menig horecaondernemer maakte in de afgelopen twaalf maanden kennis met coffee to go. Maar hoe doe je dat? Waar serveer je het in? Wat geef je erbij?...
Corona zet een dikke streep door acht jaar omzetgroei van de grootste horecabedrijven en - merken in Nederland. Hotels koersen af op een omzetdaling...
De coronacrisis heeft enorme impact op horecabedrijven, maar minstens zo veel op de mensen die daar werken. Misset Horeca onderzoekt in samenwerking...
Goed horecapersoneel is schaars op de huidige arbeidsmarkt. Misset Horeca vroeg ondernemers wat ze doen om personeel te behouden. Hoewel het...
Hoeveel mensen zet je in op een vol terras? En hoeveel is dat per vierkante meter? Wat is de te verwachten opbrengst in een topweek in een...
Misset Horeca deed onderzoek naar het personeelseten in de horeca. Maar liefst 95 procent van de ondervraagde bedrijven kent personeelseten. Wat...
Veel Nederlandse restaurants zouden het liefst stoppen met deelname aan actieweken. Maar dan wel collectief. Dat blijkt uit een onderzoek van Misset...
Hoe hebben horecaondernemers hun pensioen eigenlijk geregeld? Maken zij zich zorgen over doorwerken tot je erbij neervalt? Of over een broodmager...