
Dikke kans dat jij je al haast geen terras meer kunt voorstellen zonder handhelds. En misschien is het bij jou ook al mogelijk om te bestellen en...
Dikke kans dat jij je al haast geen terras meer kunt voorstellen zonder handhelds. En misschien is het bij jou ook al mogelijk om te bestellen en...
Metro AG heeft 100% van de aandelen van Eijsink, gevestigd in Hengelo, overgenomen. Met deze aankoop ontstaat er één van de grootste bedrijven in...
Sligro is een samenwerking gestart met Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme...
Gasten willen steeds vaker zelf bepalen wanneer ze welk gerecht krijgen en op welke wijze ze wanneer afrekenen. QR-codes zijn hiervoor een handig...
Ondernemer Robin Wijnen heeft met zijn restaurant Quisine een 'nieuw horecaconcept' neergezet, dat inspeelt op de steeds grotere vraag naar...
Corona heeft de horecabranche flink op zijn kop gezet. Uiteindelijk komt er een einde aan corona, maar het virus heeft een aantal ontwikkelingen...
Automatisering in de cafetaria verandert de branche in sneltreinvaart. Een reis door het digitale landschap levert opvallende innovaties op die...
Door de personeelstekorten in de horeca staan veel ondernemers én hun topteams onder druk. Van de begroeting bij aankomst tot het afhandelen van de...
Inspirium Breda is al jaren een begrip, maar heeft afgelopen maanden een serieuze metamorfose ondergaan. Vandaag werd een geheel nieuw Inspirium...
Vaste kassa’s worden vaak vervangen door draagbare bestelterminals. Ook bestelzuilen zijn in opmars. Ze worden gekoppeld aan innovatieve...