De Gieser Wildeman
Internationale chefs bekend voor culinaire finale Euro-Toques
De kandidaten in de finale van de PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques zijn bekend gemaakt. De prijs is in het leven geroepen om...
De kandidaten in de finale van de PALUX Innovation Award International 2024 by Euro-Toques zijn bekend gemaakt. De prijs is in het leven geroepen om...
Tijdens horecvakbeurs BBB vindt ook Folie Culinaire plaats. Dit biedt een compleet overzicht van (non)food, wijn en overige producten en services uit...
Tijdens een lunch bij restaurant De Dyck in Woubrugge werden twee nieuwe leden van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland geïnaugureerd.
'De kok in de klas', een programma van Het Voedseleducatie Platform ging dit voorjaar de 5e editie in. Het doel is om kinderen in de laatste klassen...
Met onder meer een eigen paviljoen en diverse wedstrijden, gaat Euro-Toques Nederland een samenwerking aan met de BBB Maastricht en Folie Culinaire.
Vijf jonge chefs gaan tijdens Gastvrij Rotterdam de strijd met elkaar aan om De Young Chef Award 2022 van restaurantvereniging Euro-Toques Nederland....
Chef-kok Manuel Jansen van restaurant De Limus in Nijmegen is maandag 18 oktober 2021 officieel geïnaugureerd als nieuwste lid van Euro-Toques...
Restaurant DenC, Dik en Cunningham uit Amsterdam is gekozen tot restaurant van het jaar door restaurantvereniging Euro-Toques. Alle 125 leden maakten...
De Italiaanse sterrenchefs Paolo Gramaglia en Enrico Derflingher waren de hoofdrolspelers tijdens 'Een masterclass met Sterren', georganiseerd door...
Restaurant De Limus is het nieuwste lid van Euro-Toques Nederland. Chef Manuel Jansen is verguld, en weet tegelijkertijd dat hij met z'n voorkeuren...