
Met onder meer een eigen paviljoen en diverse wedstrijden, gaat Euro-Toques Nederland een samenwerking aan met de BBB Maastricht en Folie Culinaire.
Met onder meer een eigen paviljoen en diverse wedstrijden, gaat Euro-Toques Nederland een samenwerking aan met de BBB Maastricht en Folie Culinaire.
Wijnexperts Daniëls en Birthe van Meegeren gaan hun kennis overbrengen op Folie Culinaire op 7, 8 en 9 oktober in Maastricht. Folie Culinaire is het...
Inspirerende kook- en productpresentaties in het Gault&Millau theater op Folie Culinaire, interessante lezingen over Vital Food tijdens het congres...
Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die...
Folie Culinaire heeft weer een aantal grote namen toegevoegd aan de line-up van sterrenchefs die komen koken in de demokeuken van Culinaire...
De kookwedstrijd Het Glazen Kalf is dit jaar gewonnen door Sebastiaan Veenhuizen, chef-kok van het nieuwe Holland Casino in Amsterdam-West.
Folie Culinaire heeft een indrukwekkende line-up van nationale en internationale chefs samengesteld. Het culinaire event vindt plaats van 9 tot en...
BBB Maastricht heeft zich in 63 jaar ontwikkeld tot een jaarlijkse traditie waar vakgenoten elkaar treffen. Horecaondernemers en leveranciers komen...
Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zullen tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland hun opwachting...
Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zullen tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland hun opwachting...