
De GaultMillau gids voor Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met GaultMillau Benelux. Jan van Lissum maakte...
De GaultMillau gids voor Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met GaultMillau Benelux. Jan van Lissum maakte...
'We komen ieder jaar naar de Nacht van GaultMillau om de nieuwe talenten te zien. Dat vind ik heel belangrijk -is ieder jaar weer een feestje- en dan...
Voor de camera van Misset Horeca praat Dennis Huwaë - mede-eigenaar en chef bij restaurant Daalder in Amsterdam - over de winst van de GaultMillau...
Voor de camera van Misset Horeca praat hoofdinspecteur Jan van Lissum over de Gault&Millau gids 2018. Waarom daalt De Leest van Jacob Jan Boerma een...
Jarno Eggen van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn is verkozen tot Chef van het Jaar door Gault&Millau. Waarom krijgt hij deze titel en welke...
Goede aandacht voor wijn-spijscombinaties. Doordachte, goed toegelichte wijnadviezen op maat. Verrassende wijnarrangementen. Keuken en bediening...
Een zichtbaar trotse Jarno Eggen, eigenaar van De Groene Lantaarn**, mocht maandagavond 6 november 2017 de award voor Chef van Jaar 2018 van...
GaultMillau 2018 beschrijft deze restaurants als ‘een restaurant waar zij na elk bezoek liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren....
Basiscriterium om in deze lijst terecht te komen is het serveren van een driegangenmenu voor maximaal 40 euro, waarbij ook de a la carte-prijzen...
De bedrijven met een uitstekende wijnkaart, aldus GaultMillau 2018.