Alles over Gault&Millau 2018

Godfried van der Lugt gaat GaultMillau Nederland doen

Godfried van der Lugt gaat GaultMillau Nederland doen

De GaultMillau Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met GaultMillau Benelux. Jan van Lissum maakte...

GaultMillau 2018: Gastvrouw van het Jaar Claudia Brevet: 'Het voelt niet als werken'

GaultMillau 2018: Gastvrouw van het Jaar Claudia Brevet: 'Het voelt niet als werken'

Claudia Brevet van Inter Scaldes werd 6 november door GaultMillau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar. Voor de camera vertelt ze vol passie over haar werk.

GaultMillau2018: Dennis Huwaë: 'Over tien jaar heb ik het mooiste restaurant van Amsterdam'

GaultMillau2018: Dennis Huwaë: 'Over tien jaar heb ik het mooiste restaurant van Amsterdam'

Dennis Huwaë van restaurant Daalder over de winst van GaultMillau award Talentvol Chef van het jaar, zijn eigen zaak en visie.

Jan van Lissum

Jan van Lissum over daling De Leest, notering Bord'Eau, Jarno Eggen, Claudia Brevet en Ruben Kwakman

Hoofdinspecteur Jan van Lissum over daling De Leest, notering Bord'Eau, Claudia Brevet en Ruben Kwakman in de GaultMillau gids voor 2018.

GaultMillau 2018: Jarno Eggen verklaart titel Chef van het Jaar

GaultMillau 2018: Jarno Eggen verklaart titel Chef van het Jaar

Jarno Eggen van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn is verkozen tot Chef van het Jaar door Gault&Millau. Waarom krijgt hij deze titel?

Wijn/Spijs GaultMillau 2018

Wijn/Spijs GaultMillau 2018

Goede aandacht voor wijn-spijscombinaties. Doordachte, goed toegelichte wijnadviezen op maat. Verrassende wijnarrangementen.

Alle awardwinnaars GaultMillau 2018

GaultMillau 2018: foto's Jarno Eggen, Claudia Brevet, Dennis Huwaë en andere winnaars

Jarno Eggen, eigenaar van De Groene Lantaarn**, mocht november 2017 de Gault Millau award Chef van Jaar 2018 van GaultMillau in ontvangst nemen. Kijk hoe...

Lievelingsadressen GaultMillau 2018

Lievelingsadressen GaultMillau 2018

GaultMillau 2018 beschrijft deze restaurants als 'een restaurant waar wij na elk bezoek liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren.

Prijs | Plezier GaultMillau 2018

Prijs | Plezier GaultMillau 2018

Basiscriterium om in deze lijst terecht te komen is volgens GaultMIllau 2018 het serveren van een driegangenmenu voor maximaal 40 euro

Uitstekende wijnkaart GaultMillau 2018

Uitstekende wijnkaart GaultMillau 2018

De bedrijven met een uitstekende wijnkaart, aldus GaultMillau 2018.