De Gieser Wildeman
Godfried van der Lugt gaat GaultMillau Nederland doen
De GaultMillau Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met GaultMillau Benelux. Jan van Lissum maakte...
De GaultMillau Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met GaultMillau Benelux. Jan van Lissum maakte...
Claudia Brevet van Inter Scaldes werd 6 november door GaultMillau verkozen tot Gastvrouw van het Jaar. Voor de camera vertelt ze vol passie over haar werk.
Dennis Huwaë van restaurant Daalder over de winst van GaultMillau award Talentvol Chef van het jaar, zijn eigen zaak en visie.
Hoofdinspecteur Jan van Lissum over daling De Leest, notering Bord'Eau, Claudia Brevet en Ruben Kwakman in de GaultMillau gids voor 2018.
Jarno Eggen van tweesterrenrestaurant De Groene Lantaarn is verkozen tot Chef van het Jaar door Gault&Millau. Waarom krijgt hij deze titel?
Goede aandacht voor wijn-spijscombinaties. Doordachte, goed toegelichte wijnadviezen op maat. Verrassende wijnarrangementen.
Jarno Eggen, eigenaar van De Groene Lantaarn**, mocht november 2017 de Gault Millau award Chef van Jaar 2018 van GaultMillau in ontvangst nemen. Kijk hoe...
GaultMillau 2018 beschrijft deze restaurants als 'een restaurant waar wij na elk bezoek liefst de volgende dag al weer zouden terugkeren.
Basiscriterium om in deze lijst terecht te komen is volgens GaultMIllau 2018 het serveren van een driegangenmenu voor maximaal 40 euro
De bedrijven met een uitstekende wijnkaart, aldus GaultMillau 2018.