Alles over HACCP

Digitaliseer HACCP met handige tool
Het bijhouden van de HACCP-boekhouding is tijdrovend. Opnemen, noteren, opbergen. Het leidt in menig bedrijf tot een vuistdikke ordner vol...

Minder hygiëneregels voor midden- en kleinbedrijf
Voedselproducenten tot 250 werknemers zouden uitgezonderd moeten worden van bepaalde hygiëneregels, vinden de milieuspecialisten in het Europees...
Koffiezetter met HACCP-keurmerk
Cafina C5 is de naam van de nieuwe generatie koffiemachines van Melitta Nederland. Nieuw ontwikkeld zijn het heetwatersysteem en de techniek. Om het...
HACCP-regels voor Belgische friturist
Na vier jaar voorbereiding heeft nu ook de Belgische frituurbranche een handleiding voor de toepassing van HACCP-regels. 'De Gids voor Goede...
Hulp bij naleven HACCP-regels
EBM heeft vorige maand een digitale voedselthermometer voor professioneel gebruik in het assortiment opgenomen. Zodra u de thermometer aanzet, meet...
Niet HACCP, maar de discussie is een hype
Worden we ziek van HACCP? Die vraag stond woensdagmiddag centraal tijdens het tweede cateringdebat op de Horecava in Amsterdam, georganiseerd door de...
HACCP-certificaat voor Tilburgs ziekenhuis
De afdeling voeding van het St. Elisabeth ziekenhuis in Tilburg behaalde onlangs het HACCP-certificaat voor haar voedings-kwaliteitssysteem. Het St....
HACCP goed gereld in de horeca
Ruim negen op de tien horecaondernemers vindt dat zijn organisatie HACCP goed is geregeld. Dat blijkt uit onderzoek onder beurs bezoekers van de...
Online cursus HACCP voor flexwerkers
Voedselveiligheid wordt in de voedingsindustrie in het algemeen en de catering in het bijzonder steeds belangrijker. Mede daarom wordt een cursus...