
Thee grijpt zijn kans. Nu de discussie over het gebruik van alcohol toeneemt en een gezonde levensstijl voor meer mensen belangrijk is, wordt het...
Thee grijpt zijn kans. Nu de discussie over het gebruik van alcohol toeneemt en een gezonde levensstijl voor meer mensen belangrijk is, wordt het...
13 restaurants in Nederland krijgen in 2021 een nieuwe Bib Gourmand van Michelin. Dit is dinsdag 9 maart bekendgemaakt. Onder de nieuwkomers twee...
Met de introductie van verschillende Chef@home kits op HanTing.Delivery van chef-kok Han Ji kunnen mensen binnen no time een culinaire ervaring op...
Chefkok en ondernemer Han Ji is voortdurend bezig met het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid. Samen met zijn team creëerde...
Han Ji kookt deze zomer een speciaal menu in zijn restaurant Zheng in Den Haag. Dit ‘Royalties Yin Yang menu’ zorgt voor een betere lichamelijke...
Chef Han Ji, bekend van restaurantconcepten Red Chilli, Umami by Han en restaurant Zheng breidt uit met een nieuw casual concept. Rotterdam en...
High-end Chinees restaurant Zheng in Den Haag introduceert Fastronomy. ‘Eten op niveau maar voor gasten die geen tijd hebben voor een avondvullend...
Na ruim 18 jaar zijn de activiteiten van Asia Gastronomica met ingang van 2019 gestopt. Initiatiefnemer Benno Renaud stelde als slotstuk nog een Top...
De diversiteit van de Aziatische horeca in Nederland groeit sterk. Met ruim 2.500 restaurants is de sector goed voor een omzet van €1,3 miljard. Het...
Restaurant Zheng presenteert de Chinese eetcultuur met nieuwe Emperor’s Supreme Collection. Chinese gerechten worden op traditionele en ceremoniële...