Horecava 2018

Circulariteit is het nieuwe toverwoord

Circulariteit is het nieuwe toverwoord

In editie 2 van Misset Horeca kijken we nog een keer terug op de Horecava-beurs van vorige week. Daar gebeurde een hoop. De VR-brillen waren niet aan...

VR trekt aandacht op Bunzl-stand

VR trekt aandacht op Bunzl-stand

Bij Bunzl kregen de bezoekers tijdens de Horecava een VR-bril op. De VR-filmpjes hadden tot doel bezoekers te inspireren met een andere kijk op de...

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

Horecava 2018: bezoeker waardeert blik op de toekomst

Horecava 2018 heeft haar thema 'Proef de Toekomst' waargemaakt. Driekwart van de bezoekers gaf aan deze editie vernieuwender te vinden dan de vorige.

Jeroen Goossens en Ruben van Trigt winnen Dobla Pastry Battle

Jeroen Goossens en Ruben van Trigt winnen Dobla Pastry Battle

Top-patissier Jeroen Goossens heeft met zijn leerling Ruben van Trigt de Dobla Pastry Award gewonnen. De battle werd 'uitgevochten' op de Horecava in...

Frank Bruin (midden, witte blouse) temidden van zijn mede-finalisten.

Frank Bruin van De Noot wint NK Biertappen 2018

Frank Bruin van de Noot Horeca Groep uit Wijk aan Zee is de winnaar van het NK Biertappen 2018 op de Horecava. In de finale, waar naast twee fluitjes...

De Kweker lanceert Amsterdam Food Pitch

De Kweker lanceert Amsterdam Food Pitch

Tijdens de horecavakbeurs Horecava lanceerde De Kweker de Amsterdamse Food Pitch 2018. De Kweker is een Amsterdamse groothandel voor professionals in...

The Battle - Dobla Pastry Award live te volgen

The Battle - Dobla Pastry Award live te volgen

Zeven teams strijden momenteel om de Dobla Pastry Award. De spanning is te snijden in de gezamenlijke stand van Dobla en het Gastronomisch Gilde. De...

Foto's: Finalisten NK Biertappen strijden op Horecava om goud

Foto's: Finalisten NK Biertappen strijden op Horecava om goud

Trillende handen, zweetdruppels op het voorhoofd en opperste concentratie: de finale van het NK Biertappen op de Horecava zorgt jaarlijks voor...

GastroBuddy moet einde maken aan papieren lijsten in de horeca

GastroBuddy moet einde maken aan papieren lijsten in de horeca

'Ik werd het helemaal zat. Die papieren lijsten en mappen op een plank in de keuken', zegt horecaondernemer Michel Krijger. De ondernemer uit Huizen...

Finalisten F&B Professional of the Year bekendgemaakt

Finalisten F&B Professional of the Year bekendgemaakt

In het InnovationLAB van de Horecava zijn de finalisten van de F&B Professional of the Year bekendgemaakt. Er is meer dan 3750 keer gestemd tijdens...