
Op de Sint Pietersberg in Maastricht stellen ondernemers Etiënne Nauts en Richard Hamelers het terras van hun Chalet Bergrust beschikbaar aan...
Op de Sint Pietersberg in Maastricht stellen ondernemers Etiënne Nauts en Richard Hamelers het terras van hun Chalet Bergrust beschikbaar aan...
Wanneer je café iets meer dan 35 vierkante meter groot is en je voor bijna 90% van je omzet van drank afhankelijk bent, hoe ga je dan om met 1,5...
Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de...
Met de winst van Sijf heeft Zuid-Holland voor het tweede jaar op rij een nummer nummer 1 in de Café Top 100. Opvallend, wnat sinds deze lijst...
In ruim zestien jaar tijd bouwde Barth Hochstenbach zijn café In de Karkol uit tot een topzaak, eentje die in 2016 gekroond werd als de nummer 1 van...
In de Karkol, nummer 1 van de Café Top 100 2016 is woensdagavond 7 december nog één keer in het zonnetje gezet. De hoofdjury van de Café Top 100 en...
Barth Hochstenbach reageert op de nummer één positie van zijn In de Karkol in de Café Top 100.
Hij had het niet durven dromen en zat de hele avond met spanning in zijn lijf in de zaal. Des te groter was de ontlading bij ondernemer Barth...
In het 11e jaar op rij dat het in de top-10 van de Café Top 100 staat, weet In de Karkol eindelijk plek één te veroveren. Mystery visitors,...
In de Karkol in Maastricht is de winnaar van de Café Top 100 2016. Het kleine café in het hart van de Limburgse hoofdstad verovert al jaren de harten...