Alles over Jilt Cazemier

Topkoks: blik op 2013
Ligt de crisis achter ons of gaat de malaise gewoon door in 2013? Misset Horeca vroeg Jonnie Boer van De Librije, Paul van Staveren van Sonoy, Paul...

Michelin schopt dag van De Vlindertuin in de war
Restaurant De Vlindertuin uit Zuidlaren behoort definitief tot de toprestaurants van Nederland. De eetgelegenheid van Jilt en Froukje Cazemier is...

Lekker noemt eerste provinciewinnaars
Lekker wil dit jaar in verband met de jaarlijkse top-100 extra aandacht besteden aan de beste restaurants van de provincies, door alle...

Grote namen in gastjury Topchef
De nieuwe reeks van het kookprogramma Topchef - de twaalf provincies - heeft naast de veertien koks die meewerken ook een indrukwekkende lijst met...

Chef-kok Van Sprang pakt kookprijs
Stephan van Sprang van het jonge restaurant Aan de Poel in Amstelveen heeft de Innovatieprijs van het NK Horeca gewonnen. De voormalige chef-kok van...

Proeverij van sinaasappel en chocolade (Jilt Cazemier)
Bereidingswijze: Zet voor het ijs 5 dl room op het vuur. Klop eidooiers en suiker. Voeg witte couverture aan de room toe. Roer door tot alles is...

Sterke line up Wynand Vogel Bokaal 2011
Negen koks strijden in februari om de Wynand Vogel Bokaal 2011. Daarbij zitten enkele klinkende namen zoals sterkok Alain Alders. Ook de ervaren...