
‘We zijn weer open en laten dat weten op een billboard.’ Ondernemers Peter Lute, Julius Jaspers, Michiel Deenik, Gijs Numan en Ferry van Houten staan...
‘We zijn weer open en laten dat weten op een billboard.’ Ondernemers Peter Lute, Julius Jaspers, Michiel Deenik, Gijs Numan en Ferry van Houten staan...
Eind januari opent Happyhappyjoyjoy haar deuren op de Zuidas. IQ Creative en Crowne Plaza Amsterdam-South hebben de handen ineen geslagen, zodat er...
5&33 heeft het truffelseizoen officieel geopend. Een viergangenmenu met verse truffel uit Italië. Voor de vierde editie heeft chef Mirko Bischèri van...
Julius Jaspers en Bert van der Leden van IQ Creative beëindigen hun samenwerking. Julius Jaspers (55) wil meer tijd voor andere dingen. De drie zaken...
Julius Jaspers heeft een nieuw kookboek uitgebracht, genaamd 'Het ultieme hamburgerboek'. Het is het elfde kookboek van de chef-kok.
Twee horecaprofessionals reageren iedere twee weken op een actuele stelling. Deze week is de stelling: ‘Zwarte lijst maken van no-showgasten is...
Julius Jaspers, Michiel Deenik (Roast Room en VisaandeSchelde) en Jef van den Hout van The French Connection zijn drie chefs die dit jaar actief zijn...
Topkok en presentator Julius Jaspers krijgt vanaf 27 oktober een eigen serie op de online zender HorecaNederland.TV. Vanuit zijn eigen keuken bereidt...
Julius Jaspers en chef Marc van der Tang van Restaurant Serre (Okura Hotel Amsterdam) maken de gerechten op het driedaags event Waterfront van...
In het weekend van 11 en 12 juni 2016 tovert Julius Jaspers de Centrale Markthal in het Foodcenter te Amsterdam om tot een paradijs voor de...