
Frituurbedrijven die het keurmerk Goed Gefrituurd willen bemachtigen, moeten uitblinken op het gebied van vakmanschap, veiligheid en...
Frituurbedrijven die het keurmerk Goed Gefrituurd willen bemachtigen, moeten uitblinken op het gebied van vakmanschap, veiligheid en...
Cafetaria Liana in Sint Willebrord heeft andermaal het keurmerk Goed Gefrituurd ontvangen. Het Brabantse bedrijf beschikte al lang over dit keurmerk,...
Mensen kiezen steeds vaker voor duurzame vis. Keurmerken moeten de consument helpen om bewuste keuzes te maken. Echter, zo blijkt uit zojuist...
Royaal Belegd in Sneek heeft het EKO-certificaat voor horeca gekregen. Het is de enige eetboutique in Friesland met biologische certificering. De...
In totaal ontvangen 673 accommodaties voor recreatie, vakantie en zakelijke markt een Green Key certificaat voor 2021. Daarvan zijn 359 hotels en 53...
‘Het is juist in deze tijd belangrijk om te werken aan het behalen van keurmerken.’ Directeur Frans van Rooij van het Nederlands Frituurcentrum stelt...
In juni dit jaar is NSF International in Nederland en België gestart met het verificatieprogramma Checked by NSF. Met dit label kunnen hotels hun...
Hotelmerk Accor en Bureau Veritas, specialist op het gebied van van testen, inspectie en certificeringen, hebben een label ontwikkeld dat aantoont...
Green Key en Stichting EKO-keurmerk hebben de handen ineengeslagen om tot een gecombineerd keurmerk te komen voor horecaondernemingen. Het nieuwe...
Het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants is vorige week gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk doet met zijn indeling in niveaus recht...