• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Klein Zwitserland

Chef Tonny Berentsen

Sterrestaurant De Kromme Dissel op tournee naar ander Fletcher Hotel

De Kromme Dissel, het sterrestaurant naast Fletcher Hotel Klein Zwitserland, gaat op tournee. In november gaat de brigade koken in een ander hotel...

Sous-chefs Kromme Dissel maken samen kookboek

Sous-chefs Kromme Dissel maken samen kookboek

Tom Lamers en Sierk Buwalda, beiden sous-chef bij sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum, hebben hun tweede eigen kookboek gemaakt. De twee...

Terras Top 100 2014 nr. 65: Klein Zwitserland, Driebergen

Terras Top 100 2014 nr. 65: Klein Zwitserland, Driebergen

In een bosrijke omgeving is dit restaurant met 120 zitplaatsen te vinden. In de regio is Klein Zwitserland een echte trekpleister voor...

  1. Vacatures

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen