
Gerrit Greveling, voormalig sterchef en eigenaar van Restaurant Chalet Royal in Den Bosch, is de nieuwe president van het Gastronomisch Gilde. In dit...
Gerrit Greveling, voormalig sterchef en eigenaar van Restaurant Chalet Royal in Den Bosch, is de nieuwe president van het Gastronomisch Gilde. In dit...
Op de Algemene Ledenvergadering van het Gastronomisch Gilde trad gisteravond secretaris Hans Kerssemakers af. Bij zijn aftreden kreeg hij niet alleen...
Het nieuwe bestuur van het Gastronomisch Gilde wordt niet op 30 mei gekozen, maar op 27 juni. De algemene ledenvergadering - inclusief verkiezing...
Chef Hans Everse, Rutger en Jessica van der Weel van sterrenrestaurant Katseveer en Gastronomisch Gilde Zeeland organiseren op 23 mei 2016 voor de...
Sterrestaurant Katseveer van Jessica en Rutger van der Weel organiseert samen met het Koksgilde Zeeland ‘De slag op de Schelde’. Het is een...
Op maandag 11 januari is op de Horecava 2016 het officiële startsein gegeven voor hetGastronomisch Gilde. Dit is de nieuwe vereniging waarin het...
Het restaurant van Henri en Jolanda Brouwers, Ons Behaeghen’ in Baarle-Nassau is failliet. Henri Brouwers maakt het nieuws zelf bekend via Facebook....
Het Koksgilde roept alle koks op om hun messen scherp te houden. 'Niet een scherp -, maar een bot mes vormt een gevaar in de keuken', aldus Hans...
Het Koksgilde Nederland en het Gilde van Nederlandse Meesterkoks gaan vanaf januari 2016 samen verder onder de naam Gastronomisch Gilde. Wie de...
Hans Everse is medio juni 2015 gekozen tot voorzitter van het Koksgilde. Hij volgt Theo van Rensch op, die dit voorjaar tussentijds opstapte als...