Kookgerei

Inventaris failliet Hotel Bieze onder de hamer
De inventaris van het failliete hotel Bieze in Borger wordt geveild. Via een online veiling worden stoelen, bedden, tafels, pannen, servies,...

Jeroen Trimbos van Jérôme grapt over Michelinster
Jeroen Trimbos van restaurant Jérôme in Valkenburg heeft een grap uitgehaald met Michelin. De bekende Zuid-Limburgse kok verspreidde gisteren op...

Leverancier koffieautomaten WMF overgenomen
De Duitse keukenspecialist WMF Group, producent van onder meer hoogwaardig bestek, pannen, waterkokers en koffiezetapparaten, komt in handen van de...

Arbeidsongeval treft 1 op 15: horeca koploper
Door een ongeval tijdens het werk liepen vorig jaar 458.000 werknemers lichamelijk letsel of geestelijke schade op. Koploper is de horeca, waar...

Rudolph van Veen kookt voor slachtoffers overstromingen
TV-kok Rudolph van Veen heeft dinsdagavond 20 mei in Belgrado gekookt voor zo'n 450 mensen die zijn getroffen door de zware overstromingen in Servië...

Kooktips van groentechef Alain Passard***
Niet iedereen waardeert de keuze van Alain Passard om met een bijna vlees- en visloze kaart te werken. Michelin wel: zijn restaurant L'Arpège in...

6000 eters bij protestlunch tegen verspilling
Op het Museumplein in Amsterdam hebben ruim 6000 mensen zaterdag 29 juni een bord soep of curry gegeten tijdens een actiedag tegen...

Martijn van de Wetering Limburgs kooktalent 2013
Leerlingkok Martijn van de Wetering is op 4 maart in Maastricht uitgeroepen tot 'Het beste aanstormende kooktalent van Limburg 2013'.

Drie finalisten Limburgs kooktalent bekend
Drie jonge chefs staan op 4 maart in de Teaching Hotel Château Bethlehem in de finale van de kookwedstrijd 'Het Beste Aanstormend Kooktalent van...

Jongerenactiemaand bij De Hofstee
Restaurant De Hofstee in Bladel van Rob en Shameeza van der Veeken houdt in februari een speciale jongerenactiemaand.