
Jonge chefs kunnen zich weer aanmelden voor de Prix Culinaire International Le Taittinger. Dit kan voor het eerst via Instagram. Dit maakte...
Jonge chefs kunnen zich weer aanmelden voor de Prix Culinaire International Le Taittinger. Dit kan voor het eerst via Instagram. Dit maakte...
Richard van den Hoeven sluit zich aan bij het Horeca Advies Bureau. De horecaondernemer, die voorheen samenwerkte met Lars van Galen, wordt er...
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Gastronomisch Gilde heeft het huidige bestuur twee nieuwe bestuursleden voorgedragen aan haar leden: SVH...
Lars van Galen, SVH Meester-kok en eigenaar van Hotel-Restaurant ’t Lansink, gaat samen met zijn team kosteloos en belangeloos koken voor mensen die...
Horecacompagnons Lars van Galen en Richard van den Hoeven van DeGusteau Hospitality Groep gaan uit elkaar. De horecazaken Hotel-Restaurant ’t Lansink...
Ondernemer en chef Jan Smink gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de kookwedstrijd Prix Culinair Taittinger in Parijs. ‘Heel bijzonder om...
Chef-kok Lars van Galen van sterrestaurant 't Lansink in Hengelo vliegt maandag 5 augustus naar de Maladiven om daar van 7 tot en met 13 augustus...
Sterchef Lars van Galen heeft samen met de Twentse Bierbrouwerij van Frank Hendriks een eigen bier gebrouwen. Het is een blond bier dat de naam...
Sander van Zantvliet, sous bij sterrestaurant Valuas in Venlo, is de Nederlandse winnaar van de 52e Benelux finale van de Prix Culinaire Le...
De Prix Culinaire Le Taittinger wordt voor de 52ste keer voor de Benelux georganiseerd. De wedstrijd staat onder leiding van de Nederlandse...